Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Taru Viinikainen - Tiltu ja Lettu : kadonneet puutarhatontut maksuttomasti

Kuka kähveltää puutarhatonttuja?

Mitä kummaa? Sarjavaras piinaa Tiltun ja Letun naapurustoa! Seuraa hullunkurisia tilanteita ja jymy-yllätyksiä, kun siskokset ja heidän yrmy puutarhatonttunsa perustavat salapoliisitoimiston.

Tiltun ja Letun puutarhatonttu, pertinjuntti, on nyreissään. Hänen kaverinsa pullapentti ja Taavetti Tatti ovat kadonneet kuin maan nieleminä, vaikka tonttujen piti leipoa junttiukkojen kevätjuhlaan yhdessä. Edes pattisimo ei vastaa puhelimeen, ja nysänestori on lähtenyt lipettiin. Naapurustossa kummastellaan: kaikkien pihoista on hävinnyt puutarhatonttuja! Tiltu, Lettu ja pertinjuntti perustavat oman salapoliisitoimiston ja pääsevät oudon kuikelon jäljille. Sen henkilöllisyys onkin todellinen jymy-yllätys!

Tiltu ja Lettu ovat aiemmin seikkailleet lastenromaaneissa Tiltu ja Lettu – Leikkimökin asukas (2017) ja Tiltu ja Lettu – Joulujupakka (2018).

Taru Viinikainen (s. 1983) on ammatiltaan äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. ”Taru Viinikaisen kekseliäs kielenkäyttö ja lämminhenkinen huumori ilahduttivat minua jo esikoisteoksessa, ja tämän Joulujupakka-tarinan myötä olen aivan myyty. Rakastan tätä sarjaa!” – Lue meille äitikulta -blogi

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Taru Viinikainen

Julkaistu

2019-07-25

Lukija

Elisa Salo

Äänikirjan pituus

88 min

E-kirjan pituus

27 sivua

Tietoa kirjasta Tiltu ja Lettu : kadonneet puutarhatontut

Mieleenpainuva Tiltu ja Lettu : kadonneet puutarhatontut on uskomaton lapset, jota kuunneltaessa vuorokaudenaika häviää tykkänään. Teoksen teki Taru Viinikainen. Kyseinen teos on sivumäärältään 27 sivua, näin ollen kirjaa riittää useaksi hetkeksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka parissa vastaanotat peräti 1:28:31 h. Äänikirja ei rajoita nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, päinvastoin saatat nautiskella kirjasta milloin tahdot muun muassa autossa. Tätä äänikirjaa lukee Elisa Salo. Kirjan on julkaissut Werner Söderström Osakeyhtiö 2019-07-25. E- sekä äänikirjat esittävät ainutlaatuisen mahdollisuuden iloita mielenkiintoisista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Äänikirjat ja elektroniset kirjat reissaavat sopivasti mukanasi älypuhelimessasi. Sovellukset pyörivät perinteisesti kiinteällä kk-maksulla, millä pystyt kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja sekä lukemaan kiintoisia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on kanssa todella mutkatonta, sillä pystyt sitoutumatta testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.