E-kirja

Lue tai kuuntele

Eoin Colfer - Tohtori Anna-Liisa maksuttomasti

Tervetuloa Anna-Liisan iloiselle vastaanotolle!

Riemukas, värikuvitettu kertomus Anna-Liisasta, joka "hoitaa" omia potilaitaan psykiatriäitinsä vastaanoton odotushuoneessa.

Anna-Liisan mielestä hänen äidillään on maailman paras ammatti: äiti auttaa surullisia ihmisiä tulemaan taas iloisiksi. Anna-Liisa haluaa myös psykiatriksi. Hän pitää omaa vastaanottoa äidin odotushuoneessa laulamalla iloisia lauluja ja kertomalla vitsejä potilaille. Mutta pieneen Eetu-poikaan ei mikään piristys tepsi – Eetun äiti on jättänyt hänen isänsä, ja Eetuun on tarttunut isän masennus. Anna-Liisa päättää laatia tehokkaan hoitosuunnitelman, jotta Eetun isä pääsee taas elämässä eteenpäin...

Eoin Colfer (s. 1965) nousi maailmanmaineeseen Artemis Fowl -fantasiaromaaneillaan. Hänet valittiin Irlannin lasten ja nuorten kansalliskirjailijaksi vuosiksi 2014–16. "Jatkan kirjoittamista niin kauan kuin ihmiset lukevat tai minulta loppuvat ideat. Toivottavasti ei käy niin tai näin ihan lähiaikoina", Colfer on todennut.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eoin Colfer

Julkaistu

2016-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

20 sivua

Tietoa kirjasta Tohtori Anna-Liisa

Tohtori Anna-Liisa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Eoin Colfer. Tohtori Anna-Liisa on pituudeltaan 20 sivua, elikä oikein sopiva pituus läpi käytäväksi. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan välttämätöntä rajoittua yksistään luettavaan versioon, poimittavana on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin uusi tapa kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, taksissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Tämän teoksen julkaisi WSOY 2016-08-01. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat kokonaan uuden tavan iloita kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit mielimäsi sovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti 10-20e kuukausimaksulla, millä pääset kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän vertainen sovellus kelpo itsellesi, niin kykenet kokeilla tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.