Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Marjatta Kurenniemi - Toivoisin että asuisin kuussa : Marjatta Kurenniemen satuja ja runoja maksuttomasti

Kuu-ukkoja ja kukkopillejä, tuulihattuja ja tuhatjalkaisia.

Marjatta Kurenniemen juhlakirja on fantastinen sukellus kirjailijan tuotantoon; se on pullollaan satujen klassista lumoa ja runojen rajatonta iloa!

Marjatta Kurenniemi syntyi vuonna 1918. Hänen puolivuosisataa kestänyt kirjailijanuransa pitää sisällään valtavan määrän satuja, tarinoita ja runoja, jotka toivat suomalaiseen lastenkirjallisuuteen keveyttä, vapautta ja kielellä leikittelevää nonsensea. Juhlavuoden kunniaksi kootussa teoksessa on reilut kymmenen satua ja ikivihreitä runoja: Satu pöyhkeästä voikukasta, Jäähiisi ja Maaemonen, Kaksi kukkopilliä, Vattumadon talo... Sadut on koonnut toimittaja Ismo Loivamaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marjatta Kurenniemi

Julkaistu

2018-04-27

Lukija

Kaisa Happonen

Äänikirjan pituus

149 min

E-kirjan pituus

143 sivua

Tietoa kirjasta Toivoisin että asuisin kuussa : Marjatta Kurenniemen satuja ja runoja

Toivoisin että asuisin kuussa : Marjatta Kurenniemen satuja ja runoja on kutkuttava sekä hauska lapset, mikä ei ehdottomasti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Teoksen on kirjoittanut Marjatta Kurenniemi. Teoksen pituus on 143. Ethän jää vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 2:29:36 tunnissa. Äänikirja on rentouttava keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet autossa ja luo myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee Kaisa Happonen. Kirjan on julkaissut Werner Söderström Osakeyhtiö 2018-04-27. E- ja äänikirjat jakavat miellyttävän keinon nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla ja kotona. Kun sinulla on oma älypuhelimesi mukana, niin sinulla on seurassasi satoja eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Äänikirjojen kokeileminen on samoin vilpittömän mutkatonta, koska voit vapaasti yrittää palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.