E-kirja

Lue tai kuuntele

Heikki Lehikoinen - Tufunus avaruudessa maksuttomasti

Sukelluslabradori Tufunus ja hänen koirakaverinsa Maros sekä ihmisystävä Ami lähtevät tutustumaan Kimppavaltoihin Normaaleja Avaruuden Sekavia Arvoituksia Siilaavaan Avaruustutkimuslaitokseen NASASA:an.

Paikan päällä meno yltyy labradorimaisen pomppivaan ja riemukkaaseen myllerrykseen. Se päättyy Tufunuksen pientä suurempaan mokaan, joka lennättää ystävykset Kuuhun. Yllättäen Kuu ei osoittaudu autioksi, eikä paluumatka madonreikäisessä aika-avaruudessa suju yhtä onnistuneesti kuin labradorilta ruokakupin tyhjentäminen. Tufunus, Maros ja Ami joutuvatkin avaruusaluksen kyydissä kauas menneisyyteen. Maroksen lentomatkan aikana tarinoima kertomus Piispa Henrikistä ja Lallista yli 800 vuoden takaa alkaa muuttua yllättävän todentuntuiseksi.

Avaruuden, ajan, suhteellisuusteorian, historiankulun ja muinaisten suomalaisten tarujen yhdistyminen takaavat vauhdikkaan kertomuksen, jossa ratkaistaan muun muassa Lallin tarun arvoitus ja se, miksi alati nälkäisten labradorinnoutajien ei ole annettu nimetä tähtikuvioita.

Tufunus avaruudessa on vauhdikas seikkailu niin lapsille kuin vanhemmille. Se on myös tutkimusmatkan kuvaus, jota hauskempaa et ole lukenut. Emmi Jormalaisen mustavalkokuvitukset herättävät henkiin niin muinaisen Suomen kuin galaksien kimalluksen. Kirja jatkaa Sukelluslabradori Tufunus tutkii -sarjaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heikki Lehikoinen

Julkaistu

2019-03-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

105 sivua

Tietoa kirjasta Tufunus avaruudessa

Tufunus avaruudessa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Heikki Lehikoinen. Tästä kirjasta löytää 105 sivua, niiden avulla on mahdollista viettää mielenkiintoisa elämyksiä. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka messissä kuuntelet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on uusi tyyli nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, lentokoneessa tai vaikka pyöräilemässä. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-03-19 julkasijan Teos toimesta. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja pääset iloitsemaan kirjoista hyvin tuoreella tavalla. Tarviit vaan puhelimen jolloin kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän mukainen sovellus oikea sinulle, niin onnistut testata tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.