Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Louisa May Alcott - Tytöistä parhain maksuttomasti

Fanny ja Tom ovat Bostonissa asuvat sisarukset. Perhe on varakas, ja teini-ikäinen Fanny käyttäytyy melkein jo kuin aikuinen nainen. Muutaman vuoden nuorempi Tom on puolestaan vielä lapsekkaampi.

Kun Fanny kutsuu ystävänsä Pollyn kylään, sisarukset saavat elämäänsä uutta ajateltavaa. Polly on kotoisin maaseudulta, eikä hän ole perillä kaupungin hienouksista ja tavoista. Pikkuhiljaa sisarukset saavat kuitenkin huomata, ettei Fanny ole mikään maalaistollo – hänen rinnassaan sykkii ainutlaatuinen, ystävällinen sydän.

"Tytöistä parhain" on Louisa May Alcottin hurmaava tyttökirja, jonka tapahtumat sijoittuvat 1800-luvulle. Louisa May Alcott (1832–1888) oli yhdysvaltalainen kirjailija. Hänen tunnetuimpia teoksiaan on nuortenromaani "Pikku naisia", jota pidetään tyttökirjallisuuden klassikkona. Romaanin tapahtumat perustuvat Alcottin omiin lapsuusmuistoihin. Alcott oli myös naisasianainen, ja hän ajoi naisten oikeutta äänestää.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Louisa May Alcott

Julkaistu

2020-08-12

Lukija

Outi Ikonen

Äänikirjan pituus

633 min

E-kirjan pituus

251 sivua

Tietoa kirjasta Tytöistä parhain

Tytöistä parhain on jännittävä ja iloinen lapset, joka ei takuulla jätä varmasti tylsistyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Louisa May Alcott. Tämä Style on sivumäärältään 251 sivua, joten nautintoa riittää usemmaksi myöhäisillaksi. Älä jää vain e-kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 10:33:30 tunnissa. Äänikirja onkin ainutlaatuinen konsti nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, bussissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Äänikirjan on lukenut Outi Ikonen. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-08-12. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin hyvä keinolueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä missään tapauksessa kuljet. Mikäli sinulla on kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on lisäksi mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Jos haluat päästä kunnollisesti e-kirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa vain maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa ja käytössäsi on jättimäinen yhditelmä äänikirjoja. Suurinosa ohjelmista tarjoaa myös maksuttoman kokeilun, joten voit rajattomasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.