Äänikirja

Lue tai kuuntele

Helena Kubicek Boye - Unisatuja maksuttomasti

Apua nukutushommiin!

Uniongelmiin erikoistuneen psykologin kirjoittama kirja sisältää käytännön ohjeita vanhemmille siitä, miten lapsi saadaan nukkumaan, sekä viisi 3–6-vuotiaille sopivaa unisatua.

Mikä neuvoksi, kun lapsi ei nukahda? Unisatuja on kaivattu apu jokaiselle aikuiselle, joka on pähkäillyt lapsen nukahtamisvaikeuksien kanssa. Helena Kubicek Boye on kokenut unikouluttaja ja auttanut monia perheitä löytämään avaimet rauhallisiin iltoihin ja öihin. Unikirjan alkuosassa annetaan vinkkejä vanhemmille sujuviin kodin iltatoimiin. Loppuosan viidessä, kauniissa unisadussa on rauhallinen ja tauotettu luenta, jonka avulla tunnelma iltasadun äärellä rauhoittuu kohti unen tuloa.

”Ohjeet ovat selkeitä ja hyviä, ja sadut ohjaavat hyvin nukahtamaan.” Maj Gustavsson, BTJ

Helena Kubicek Boye (s. 1976) on tunnettu ruotsalainen psykologi, uniasiantuntija ja mindfulness-ohjaaja, joka on työskennelyt jo yli kymmenen vuoden ajan uniongelmien parissa. Laura Di Francesco on italialaissyntyinen, vuodesta 2008 Ruotsissa asunut kuvittaja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Helena Kubicek Boye

Julkaistu

2020-09-02

Lukija

Miia Nuutila

Äänikirjan pituus

51 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Unisatuja

Kutkuttava Unisatuja on ihastuttava lapset, mitä lukiessa ajankulu karkkoaa tyystin. Tämän mahtavan teoksen on raapustanut Helena Kubicek Boye. Kyseinen teos on sivumäärältään 0 sivua, siis iloa riittää lukuisaksi ajankohdaksi. Luettavan kirjan lisänä tarjolla on lisäksi hyödyllinen äänikirja, minkä kera vietät normaalinopeudella 0:51:07 tuntia. Äänikirja on erinoimainen käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi sitten junassa, bussissa tai vaikka juoksemassa. Äänikirjan sinulle lukee Miia Nuutila. Kirja on alunperin julkaistu 2020-09-02 julkaisijan WSOY toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket tykkänään tuoreen oven kirjojen tykö. Tämä koko juttu sujuu mutkattomasti, jos vain omistat puhelimen. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän summan kirjoja missä ikinä menetkään. Paras vierailijalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa ja näin kykenet sitoutumatta testata kahden viikon ajan kirjoja ja miettiä onko ohjelma justiinsa sinulle sopiva.