Äänikirja

Lue tai kuuntele

Lin Hallberg - Uusi kaveri, Sinttu! maksuttomasti

Syystuulet puhaltavat Siltakylän tallilla!

On syksy ja Siltakylän tallilla pyörähtää käyntiin uusi ratsastuskausi. Inka päättää, että tänä vuonna hoitotyttöjen on aika kokeilla uusia hevosia, ja kun Elina saa ratsukseen Nanun, eivät kyyneleet ole kaukana. Nanu on Elinan parhaan tallikaverin Maikin hoitoponi, joka on tullut entistäkin kiukkuisemmaksi. Kun Nanu näykkäisee jo Maikkiakin pahasti, on Inkan pakko tehdä asialle jotain. Nanu saa vuoden lomaa ratsastustouhuista. Tämä tarkoittaa sitä, että tallille tulee uusi hevonen...

Uusi kaveri, Sinttu! on 15. osa valloittavassa hevoskirjasarjassa, joka kertoo Elinan ja maailman suloisimman shetlanninponin Sintun seikkailuista kodikkaalla Siltakylän tallilla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lin Hallberg

Julkaistu

2019-02-07

Lukija

Ella Pyhältö

Äänikirjan pituus

97 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Uusi kaveri, Sinttu!

Uusi kaveri, Sinttu! on sykähdyttävä ja mielenkiintoinen lapset, joka ei jätä todellakaan kylmäksi. Kirjan kirjoitti Lin Hallberg. Teoksesta löytää 0 sivua, joiden mukana mahdat elää ainutkertaisia oivaluksia. Tämän lisäksi digitaalisesta kirjasta on tehty kanssa äänikirja versio, jonka kestoaika on 1:37:37 tuntia. Äänikirja on hyvä konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, bussissa tai esimerkiksi lenkillä. Tätä äänikirjaa lukee Ella Pyhältö. Kirjan on julkaissut Tammi 2019-02-07. Ääni – sekä e-kirja onkin mieleinen keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä oletkaan. Tarviit pelkästään puhelimen niin kyydissäsi on monia kirjoja. Sovellukset toimivat tavallisesti tietyllä kk-maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan lukemattomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään erittäin mutkatonta, koska kykenet rajattomasti kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.