Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Katarina Mazetti - Varjoja ja vakoojia maksuttomasti

Saaristoon sijoittuvan vetävän sarjan avaus! Serkukset ratkaisevat arvoitusta Viisikkojen hengessä.

Mitä syntyy, kun neljä serkusta ja kissa lähetetään lomalle pieneen Uikkusaareen boheemin tädin hoteisiin? Seikkailu tietenkin!
Julia ja hänen pikkusiskonsa Pörri eivät ole vuosikausiin nähneet serkkuaan Joria, eivät liioin Ranskan-serkkuaan Alexia, joka yllättää kaikki erinomaisilla kokkaustaidoillaan. Serkuslauma hitsautuu lopullisesti yhteen, kun Frida-täti joutuu matkustamaan saaresta pariksi päiväksi mantereelle. Alkaa tapahtua outoja: aivan kuin tädin pihapiirissä vilahtelisi yöllä kummallisia hahmoja. Ei kai saaressa kummittele? Vai piileskeleekö metsässä joku?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katarina Mazetti

Julkaistu

2019-11-28

Lukija

Kati Tamminen

Äänikirjan pituus

231 min

E-kirjan pituus

79 sivua

Tietoa kirjasta Varjoja ja vakoojia

Varjoja ja vakoojia on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Katarina Mazetti. Kyseinen GENRE on sivumäärältään 79 sivua, toisin sanoen kirjaa riittää useaksi ajanjaksoksi. Tästä teoksesta löytyy kanssa kuunneltava versio, jonka kesto on 3:51:20 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella siellä missä milloinkin kuljetkaan joten se saa matkasta mukaansatempaavamman. Kirjan sointuvana lukijana toimii Kati Tamminen. Kirjan on julkaissut Otava 2019-11-28. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat aivan tuoreen keinon nauttia kirjoista. Äänikirjat ja e-kirjat liikkuvat sopivasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Iso osa äänikirjapalveluista tarjoilee niin ikään maksuttoman kokeilun, tällä tavalla voit vapaasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.