Äänikirja

Lue tai kuuntele

Mauri Kunnas - Viikingit tulevat! maksuttomasti

Tässä tulevat väkivahvat viikingit! Pohjolan pelottomien merenkävijöiden hurja maine tunnettiin Englannin rannikolla jo vuonna 793, ja yhä tänäkin päivänä tarinat heidän seikkailuistaan kiehtovat sekä aikuisia että lapsia.

Mauri Kunnas kertoo vanhojen pohjoismaisten saagojen hengessä kahdeksan hulluttelevaa viikinkitarinaa muinaisilta ajoilta. Tutuiksi tulevat monet tarunhohtoiset sankarit, kuten uroteoillaan rehentelevä Pässivuonon Gunnar.

Seikkailujen tukena on tutkittua historiallista tietoa viikinkien elämästä, tavoista, laivoista ja asumuksista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mauri Kunnas

Julkaistu

2018-10-15

Lukija

Lars Svedberg

Äänikirjan pituus

45 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Viikingit tulevat!

Uskomaton Viikingit tulevat! on hyvä lapset, mitä lukiessa aika karkkoaa kokonaan. Mauri Kunnas on kirjan kirjoittajana. Viikingit tulevat! on pituudeltaan 0 sivua, joten todella hyvä pituus läpi käytäväksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä parissa kuuntelet peräti 0:45:07 h. Äänikirja voi olla toimiva käytäntö kuunnella kirjaa kun olet julkisessa ja tekee myöskin iltalenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut Lars Svedberg. Teoksen on julkaissut Otava 2018-10-15. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen ja pääset nauttimaan kirjoista todella tuoreella tavalla. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat kulkevat kätevästi mukanasi älypuhelimessasi. Sitten kun tahdot mennä kunnolla e-kirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e ja käytössäsi on huikea kokoelma erilaisia kirjoja. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän mukainen palvelu asiallinen sinulle, niin onnistut yrittää tahtomaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.