Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Katarina Mazetti - Viikinkejä ja vampyyreja maksuttomasti

Seikkailut saaressa jatkuvat! Viikinkiaikainen kolikko houkuttelee kutsumattomia vieraita

Serkkukatras pääsee taas kesälomalla Frida-tädin luo Uikkusaareen, ihanaa! Pörri on katsonut liikaa tv:n vampyyrisarjaa ja säpsähtelee vampyyrikauhusta lepakoita nähdessään.
Frida lähtee Tukholmaan näyttämään arkeologeille saaresta löytämäänsä viikinkiaikaista kolikkoa. Kun lapset jäävät keskenään, he näkevät metsässä kummallista valoa. Sana Uikkusaaren kultalöydöstä on kiirinyt mantereelle. Serkukset kohtaavat kovaotteisen kolmikon, joka hamuaa Fridan mailta häikäilemättömästi aarretta. Pian lapset ovat hätää kärsimässä. Nyt Pörrillä olisi todella syytä olla kauhuissaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katarina Mazetti

Julkaistu

2020-01-02

Lukija

Kati Tamminen

Äänikirjan pituus

197 min

E-kirjan pituus

71 sivua

Tietoa kirjasta Viikinkejä ja vampyyreja

Viikinkejä ja vampyyreja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän uskomattoman kirjan on tehnyt Katarina Mazetti. Kyseinen lapset pitää sisällään 71 sivua, minkä avulla nauttia vaikka useampi ilta. E-kirjan kanssa tarjolla on monikäyttöinen äänikirja, minkä kanssa vietät jopa 3:17:11 tuntia. Äänikirja onkin mahtava konsti kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet matkustamassa ja saa myöskin kävelystä mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukee Kati Tamminen. Kirjan on julkaissut Otava 2020-01-02. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen ja kykenet iloitsemaan kirjoista uudenaikaisella keinolla. Se koko juttu sujuu luonnikkaasti, jos omistat kännykän. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20euron kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan menetkään. Moni äänikirjapalveluista tarjoilee myös veloituksettoman kokeilun, milloin kykenet esteettömästi testata palvelua ilman maksuja*.