Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Roope Lipasti - Viikinkisolmu maksuttomasti

Sinä tiedät Vilja, mitä vihollisille tehdään.

Linnavuoren Vilja, viikinkipoika Egil ja orvoksi jäänyt Pekko vetävässä historiallisessa seikkailussa, jossa punnitaan ystävyys ja rohkeus.

Vilja asuu meren äärellä, suojatulla Linnavuorella, aikana jolloin viikingit vielä kyntivät maailman meriä. Kylään hyökkäävät viikingit jättävät jälkeensä haavoittuneen pojan, jonka Vilja ja hänen ystävänsä Pekko pelastavat. Egil on vihollinen, mutta voiko hän silti olla myös ystävä?Viikinkisolmu on jännittävään historialliseen aikaan sijoittuva seikkailukertomus, joka on myös tarina vihollisuudet ylittävästä ystävyydestä ja lasten viisaudesta.

Roope Lipasti (s. 1970) on lietolainen kirjailija ja kolumnisti, joka on kirjoittanut useita kirjoja sekä lapsille että aikuisille. Liedossa sijaitsee historiallinen Linnavuori, jonka juurelta on löytynyt oikea viikinkien hopea-aarre.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Roope Lipasti

Julkaistu

2019-06-28

Lukija

Antti Virmavirta

Äänikirjan pituus

266 min

E-kirjan pituus

104 sivua

Tietoa kirjasta Viikinkisolmu

Viikinkisolmu on jännittävä sekä iloinen lapset, mikä ei varmasti jätä varmasti vaisuksi. Roope Lipasti toimii teoksen kirjoittajana. Lukemista löytyy 104 sivua, minkä seassa pystyt vastaanottaa mahtavia oivaluksia. E-kirjan vierellä tarjolla on myös monikäyttöinen äänikirja, jonka kera vietät normaalinopeudella 4:26:42 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse lukijaansa iloitsemaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, vaan saatat nyt nautiskella kirjasta heti kun mielit muun muassa bussissa. Kyseisen äänikirjan äänenä on Antti Virmavirta. Tämän teoksen julkaisi WSOY 2019-06-28. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot tykkänään tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjojen kuunteluun ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin asennat valitsemasi äänikirjasovelluksen. Se kaikki onnistuu maksamalla 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä ikänään liikutkaan. Parasta vierailijalle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa ja siten pystyt rajoituksetta testata parin viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko sovellus justiinsa sinulle hyvä.