Äänikirja

Lue tai kuuntele

Sven Nordqvist - Viirun ja Pesosen joulupuuhat maksuttomasti

Valkoinen lumipeite kattaa Pesosen talon, halkovajan, pikkulan, kanalan ja verstaan. Ei ole enää pitkälti jouluun, vain kaksikymmentäneljä päivää.

Viirun ja Pesosen on ehdittävä hoitaa vielä monta asiaa ennen joulua: on leivottava piparkakkuja, kaadettava kuusi ja keksittävä jokunen joululahjakin. Mutta tuleeko joulupukki tuomaan Viirulle lahjat? Niin Viiru ainakin toivoo.

Ukko Pesonen saa päähänsä merkillisen ajatuksen: hän päättää rakentaa pukkikoneen, jotta varmistaisi joulupukin vierailun Viirun luona, hän kun ei usko joulupukkiin. Lopulta tulee jouluaatto ja pukkikin, mutta onko koneesta mihinkään?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sven Nordqvist

Julkaistu

2019-10-07

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

183 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Viirun ja Pesosen joulupuuhat

Lue nyt touhukas lapset Viirun ja Pesosen joulupuuhat, minkä kera koet ainutlaatuisia tunteita. Teoksen kirjoitti Sven Nordqvist. Tämän pituus on 0. Nytkään ei ole onneksi pakko tyytyä yksistään luettavaan versioon, vaan valittavana on lisäksi 3:03:05 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin hyvä tapa kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, autossa tai vaikka kävelyllä. Tämän kirjan lukijana on Markus Bäckman. Äänikirja on julkaistu 2019-10-07 ja kirjan julkaisijana toimii Tammi. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin vetoava keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä menetkään. Kun sinulla on puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on seurassasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Kun vaadit mennä oikeasti äänikirjojen maailmaan, niin sinun pitää pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ jolloin hyödynnettävänäsi on mainio valikoima erilaisia äänikirjoja. Kun vielä epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.