Äänikirja

Lue tai kuuntele

Enid Blyton - Viisikko pelastaa salaisuuden maksuttomasti

Viisikko valloittaa taas!

Paulilla on taas kerran aihetta raivostumiseen. Hänen Peter-isänsä on päättänyt tehdä huippusalaisia tutkimuksiaan Kirrin-saarella, jota Pauli pitää omanaan. Ja juuri kun Viisikolla alkaa pääsiäisloma! Kaiken lisäksi isä haluaa Tim-koiran turvakseen saarelle, mutta käskee lapsia pysymään poissa. Viisikko vaatii häntä kuitenkin viestittämään valomerkein, että kaikki on hyvin.

Eräänä iltana Pauli ei erotakaan kaukoputkellaan Timiä. Yön hiljaisuudessa hän soutaa salaa yksin saarelle. Sinne on ilmestynyt kutsumaton vieras, ja Viisikko huomaa jälleen olevansa keskellä jännittävää seikkailua.

Viisikko pelastaa salaisuuden on ikimuistoisen Viisikko-sarjan kuudes seikkailu.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Enid Blyton

Julkaistu

2019-10-30

Lukija

Paavo Kerosuo

Äänikirjan pituus

253 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Viisikko pelastaa salaisuuden

Vauhdikas Viisikko pelastaa salaisuuden on tyylikäs lapset, jota kuunneltaessa ajankulu poistuu kerrassaan. Tämän erinomaisen kirjan on tehnyt Enid Blyton. Teoksesta löytyy 0 sivua, niiden parissa pystyt viettää unohtumattomia elämyksiä. Sinun ei ole kuitenkaan vaadittua taipua yksistään luettavaan versioon, lisänä saatavissa on lisäksi 4:13:57 h pituinen äänikirja. Äänikirja on ainutlaatuinen tapa nauttia kirjaa ollessasi junassa, autossa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Äänikirjan hurmaavana kertojana toimii Paavo Kerosuo. Teos on julkaistu 2019-10-30 ja kirjan julkaisijana toimii Tammi. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat kokonaan tuoreen konstin nauttia kirjoista. Jos sinulla on oma puhelimesi taskussa, niin sinulla on myöskin taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Maksamalla sovitun kuukausimaksun avaat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei varmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Paras asiakkaalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa milloin kykenet vapaasti kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja sekä kokeilla onko palvelu sinulle kelpo.