Äänikirja

Lue tai kuuntele

Hanna Kökkö - Viisi tähteä maksuttomasti

Geokätköilysarjan uutuus vie hiuksia nostattavan jännittävään kiipeilyseikkailuun.

Helmi on saanut isäpuolensa kautta uusia sukulaisia. Petro ja Ronja asuvat Gotlannissa, jonne Manukin pääsee loppukesän yllätysmatkalle Helmin kanssa.

Geokätköily saa uusia ulottuvuuksia, kun selviää, että Petro harrastaa kalliokiipeilyä. Mutta hän tuntuu pitävän myös juhlimisesta. Mitä pojan ja tämän isäpuolen oudon käyttäytymisen takana oikein piilee?

Manun ja Helmin välillä kipinöi entistä enemmän. Ronja on iskenyt silmänsä Petron ystävään, hieman omalaatuiseen Felixiin. Pojan hurmaamiseen tarvitaan ihan omat koordinaattinsa. Romantiikkaakin on siis luvassa, kun nuoret lähtevät yhdessä telttaretkelle, joka saa arvaamattoman käänteen.
Viisi tähteä on yhdeksäs osa iittalalaisen Hanna Kökön suositussa geokätköilysarjassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hanna Kökkö

Julkaistu

2020-07-15

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

294 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Viisi tähteä

Sähköistävä Viisi tähteä on jännä lapset, jota lukiessa aika poistuu täydellisesti. Teoksen kirjoittajana on ollut Hanna Kökkö. Viisi tähteä on pituudeltaan 0 sivua, siis oikein asiallinen pituus luettavaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka parissa koet jopa 4:54:10 h. Äänikirja onkin mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myös kun olet autossa ja saa myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan kertoja on Toni Kamula. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-07-15 julkasijan Kustannus-Mäkelä toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat kokonaan tuoreen keinon nauttia kirjoista. Tarvitset ainoastaan puhelimen jolloin mukanasi on lukematon määrä kirjoja. Tilittämällä sovitun kuukausihinnan aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei lopu kirjat sinun elinaikanasi. Kun epäilet käyttäisitkö sovellusta, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.