E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsti Kuronen - Vili Voipio kyhää ja kynäilee maksuttomasti

Muistattehan vielä Vili Voipion, tuon lintuja bongailevan ja Aadaan ihastuneen nuorenmiehen. Vuosien tauon jälkeen Vili palaa parrasvaloihin yleisön pyynnöstä. Hän on laatinut nuorille suunnatun ns. kirjoitusoppaan, jossa valottaa hassunkuristen tehtävien, tietovisojen ja vinkkijuttujen avulla kirjoittamisen - no jaa, vähän muunkin - saloja.

Ekstra-Vili sisältää vilimäisiä ja rentoja pikku projekteja, joita voi tehdä porukallakin. Tarkastelun kohteena on runoa ja proosaa, larppaustekstejä ja kuvallista ilmaisua sekä Nolo moka -kirjoituskilpailun tuloksia. Mukana touhuavat Vilin vanhat tutut kaverit Arttu ja kumppanit. Joukon jatkona säheltää tietysti myös Artun hupaisasti puhuva pikkusisko Nippeli.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsti Kuronen

Julkaistu

2014-05-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

44 sivua

Tietoa kirjasta Vili Voipio kyhää ja kynäilee

Lue nyt touhukas lapset Vili Voipio kyhää ja kynäilee, jonka kanssa vietät ainutkertaisia hetkiä. Tämän erinomaisen teoksen on kirjoittanut Kirsti Kuronen. Vili Voipio kyhää ja kynäilee on pituudeltaan 44 sivua, eli näinollen kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä keskuudessa koet jopa 0:00:00 h. Kuunneltava kirja ei pidättele sinua iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, vaan kykenet nauttia kirjasta aina kun haluat kuten metrossa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Otava 2014-05-06. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät täysin uudenaikaisen konstin nautiskella kirjoista. Tämä kaikki toimii luonnikkaasti, jos vain omistat kännykän. Maksamalla kiinteän kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei lopu kirjat omana elinaikanasi. Useat ohjelmista tarjoilee myöskin ilmaisen ilmaisjakson, ja näin voit rajattomasti testata sovellusta ilman euroakaan*.