Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Siri Kolu - Villitalo maksuttomasti

Kun vanha huvila ottaa jalat alleen, talon lapset päättävät selvittää, mistä kummasta oikein on kysymys.

Tomtomin isä pääsee talonmieheksi mysteerimiljonääri van Böökin omistamaan vanhaan hienoon huvilaan. Rapinalinna on vielä paljon ihmeellisempi kuin Tomtom on osannut odottaa - perheen muuttoa seuraavana yönä se lähtee kaikkien asukkaiden yllätykseksi liikkeelle.

Miksi talolla on jalat? Voiko sitä ohjata niin kuin autoa? Millaiseen seikkailuun se oikein on asukkaita viemässä? Ja ennen kaikkea, ketkä sitä ajavat takaa ja mistä syystä? Siinä Tomtomilla ja talon muilla lapsilla riittää ratkottavaa.

Villitalo aloittaa ahmimisikäisten sarjan, jossa on salaisuuksien ja seikkailun tuntu.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Siri Kolu

Julkaistu

2019-09-23

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

228 min

E-kirjan pituus

97 sivua

Tietoa kirjasta Villitalo

Kiintoisa Villitalo on suurenmoinen lapset, mitä kuunneltaessa aika poistuu tykkänään. Tämän uskomattoman kirjan on raapustanut Siri Kolu. Villitalo on pituudeltaan 97 sivua, elikä todella hyvä pituus läpi käytäväksi. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan vaadittua tehdä valinta pelkästään luettavaan versioon, lisäksi saatavissa on myös 3:48:28 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei rajoita sinua nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, päinvastoin onnistut nautiskella kirjasta heti kun mielit esim automatkalla. Tämän äänikirjan sinulle lukee Markus Niemi. Teos on alunperin julkaistu 2019-09-23 julkaisijan Otava toimesta. Pane alulle viipymättä äänikirjoihin ja e-kirjoihin perehtyminen jolloin pääset nautiskelemaan kirjoista tuoreella tavalla. Tarvitset pelkästään puhelimen niin messissä on valtavan paljon kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.