E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsi Pehkonen - Voittolaukaus maksuttomasti

Hillan joukkue Kiekkosudet tavoittelee paikkaa SM lopputurnauksessa. Kamppailu on tiukka ja jatkuu viimeiseen sarjaotteluun saakka… Voittolaukaus päättää Kirsi Pehkosen vauhdikkaan urheilusarjan.

Hilla ottaa niin koulun kuin urheilunkin tosissaan, ja treenaa rankkareita myös vapaa-ajallaan yhdessä poikaystävänsä, maalivahti Birgerin kanssa. Mutta miksei Birger kutsu Hillaa koskaan kotiinsa?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsi Pehkonen

Julkaistu

2015-08-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

83 sivua

Tietoa kirjasta Voittolaukaus

Kuuntele heti lumoava lapset Voittolaukaus, minkä kanssa vastaanotat uniikkeja elämyksiä. Kirjan tekijänä on ollut Kirsi Pehkonen. Voittolaukaus on pituudeltaan 83 sivua, elikä erittäin kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Älä siitä huolimatta rajoitu vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella juuri siellä missä liikut eli se luo matkastasi kiinnostavamman. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirja on julkaistu 2015-08-31 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. Ääni – ja e-kirja on miellyttävä tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä kuunaan oletkaan. Tarvitset ainoastaan kännykän niin kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Sitten kun vaadit mennä oikeasti äänikirjojen pauloihin, niin sinun pitää vain maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e ja käytössäsi on iso yhditelmä omalaatuisia kirjoja. Paras asiakkaalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoavat ilmaista ilmaisjaksoa joten saatat sitoutumatta kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä selvittää onko palvelu justiinsa sinulle sopiva.