Äänikirja

Lue tai kuuntele

Heli Laaksonen - Ykköne maksuttomasti

Tehtäis kerranki numero!

Kaikkien rakastaman Heli Laaksosen vallaton numerorunokirja mummuil ja mukulil, pappoil ja poikasil, parillisil ja parittomil.

Runoilija Heli Laaksosen ja kuvittaja Anne Vaskon käsissä aina yhtä asialliset lukusanatkin ovat täynnä hulluja ajatuksia ja suuria tunteita. Ysi on myrtynyt kympin perässä kipittäjä, kuutonen taas entinen etana, joka treenasi kuntosalilla sikspäkin. Ja näin laulaa muuan rakastunut hirvi: Me ollan kaks hirve, samas metäs, olet nii lähel, et näen sun polves, niit o neljä, yht mont ko mullaki, ei voi olla sattuma! Ykköne jatkaa Finlandia junior -palkintoehdokkaana olleen Aapine-kirjan (Otava, 2013) jalanjäljissä, mutta tällä kertaa mennään viisikosta kuusikkoon ja maailman seitsemänteen ihmeeseen. Mukana on "matemaattissi tehtävi" ja nokkelia numeroselityksiä sekä täysin uudenlainen kertomataulu, joka yllättää paatuneenkin matemaatikon. Numerokammoisenkaan ei tarvitse olla huolissaan, sillä runot ovat täynnä oivaltavia sanaleikkejä ja taiten tehtyjä rytmejä. Lounaismurre kuuluu ja näkyy - mut ei haittaa!

Heli Laaksonen (s. 1972) on kaikille tuttu humoristisista, lounaismurteella kirjoitetuista runokokoelmistaan sekä suosituista runokiertueista ja Helil kyläs -keskusteluohjelmasta. Anne Vasko on kuvittanut omien kirjojensa lisäksi lukuisia muiden kirjailijoiden tekstejä. Vaskon kuvittaman Mur, eli karhu -kirjan (Tammi, 2016) oikeudet on myyty yli kymmenelle kielelle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heli Laaksonen

Julkaistu

2018-07-04

Lukija

Heli Laaksonen

Äänikirjan pituus

23 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ykköne

Ykköne on kiehtova sekä kiintoisa lapset, joka ei varmasti jätä ketään väsyneeksi. Tämän on kirjoittanut Heli Laaksonen. Tämä lapset pitää sisällään 0 sivua, minkä avulla olla jopa moni hetkinen. Nytkään ei ole onneksi tarve tehdä valinta pelkästään luettavaan versioon, vaan tarjolla on myös 0:23:35 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella justiinsa siellä jossa milloinkin kuljetkaan eli se saa matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Äänikirjan lukijana on Heli Laaksonen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-07-04 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Käynnistä nyt äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen niin pääset iloitsemaan kirjoista tyystin uudenaikaisella tavalla. Se kaikki sujuu helposti, kun omistat kännykän. Tämä kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 15euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä ikänään menetkään. Kun et ole vuorenvarma onko tämän vertainen palvelu kelpo itsellesi, niin onnistut testata valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.