Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Paula Noronen - Yökoulu ja kammottava kummitusjuna maksuttomasti

Yökoululaisten varainkeruu vie veret seisauttavaan seikkailuun!

Yökoulu on sopivan jännittävä ja hirmuisen hauska sarja, joka helppolukuisena sopii kaikille alakoululaisille!

Nyt oppilaat ovat lähdössä luokkaretkelle Transilvaniaan oikean Kreivi Draculan linnaan. Lapset yrittävät ensin kerätä matkarahoja perinteisillä keinoilla, kuten myymällä ”mokapaloja”, mutta onneksi opettaja keksii tuottoisamman rahasammon.

Huvipuiston kummitusjuna on kiinni, koska sen uudistaminen kävisi liian kalliiksi. Yökoulun oppilaat tarjoutuvat näyttelemään junan kauhuhahmoja, ja heidät palkataan oitis hommaan.

Tavalliset ihmiset jonottavat innoissaan kammottavaa kyytiä, he eivät tajua kauhuolentojen todellista luonnetta. Mutta kun junan kierrokselle sattuu hemmoteltu lapsi, Kleopatra Rouhianen, järkyttävä tapahtumasarja saa alkunsa: Kleopatra kaappaa Lauri Luurangon lelukseen! Paavo Zombinen, Martta Vampyyri ja muut yökoululaiset lähtevät oitis pelastamaan kidnapattua ystäväänsä.

Paula Noronen on tuttu monista tv- ja radio-ohjelmista, mutta ennen kaikkea hullunhauskoista lastenkirjoistaan. Hänen Supermarsunsa on jo valloittanut valkokankaatkin.

Kati Närhi on arvostettu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja, hänen tyylinsä sopii Yökoulu-sarjaan kuin nenä zombien päähän!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Paula Noronen

Julkaistu

2020-07-30

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

25 min

E-kirjan pituus

61 sivua

Tietoa kirjasta Yökoulu ja kammottava kummitusjuna

Vauhdikas Yökoulu ja kammottava kummitusjuna on fantasinen lapset, jota kuunnellessa aika haihtuu täysin. Teoksen teki Paula Noronen. Kyseisestä kirjasta löytyy 61 sivua, niiden avulla voit elää ainutkertaisia oivaluksia. Kyseisestä e-kirjasta löytyy myöskin kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:25:05 tuntia. Äänikirja onkin loistava keino kuunnella kirjaa ollessasi sitten ratikassa, taksissa tai vaikka kävelyllä. Tämän äänikirjan lukijana on Markus Bäckman. Teoksen on julkaissut Tammi 2020-07-30. E- sekä äänikirjat jakavat hyvän sauman iloita mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Tämä sujuu vaivattomasti, kunhan vain omistat kännykän. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kirjojen yrittäminen on niin ikään äärimmäisen mutkatonta, koska kykenet rajattomasti yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.