Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Paula Noronen - Yökoulu ja vaarallinen operaatio maksuttomasti

Zombipökäle saa uimahallin sekaisin!

Helppolukuinen Yökoulu-sarja uppoaa alakoululaisiin kuin veitsi… voihin! Kauhun ja huumorin yhdistelmää ei voi vampyyrikaan vastustaa.

Yökoululaiset lähtevät uimahalliin opettajansa, neiti Kammosen johdolla. Heidän uintivuoronsa on tietysti yöllä, kun muu kaupunki nukkuu. Paavo Zombinen, Martta Vampyyri, Lauri Luuranko ja muut koululaiset ovat innoissaan!

Hallissa on samaan aikaan meneillään vauvauinti, ja altaassa polskii myös Paavon pikkuveli, zombivauva. Yhtäkkiä vauvan uimavaipasta luiskahtaa veteen kakkapökäle ja syntyy täydellinen kaaos! Kukaan ei huomaa, että zombivauva irrottaa altaan tulpan, koska luulee sitä tutiksi. Uimarit imeytyvät suoraan sokkeloisiin viemäreihin, missä lymyilee jättimäinen viemärirotta. Ja kun putkistossa alkaa kaikua puistattava huhuilu, eksyneitä lapsia pelottaa toden teolla. Pääsevätkö he koskaan ulos? Ja kuka viemärissä oikein ulisee?

Paula Noronen on kekseliäs lastenkirjailija ja tv-persoona. Hänet tunnetaan erityisesti Supermarsusta, joka on valloittanut myös valkokankaat.

Kati Närhi on arvostettu kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä, jonka ihanan mäyräkoiran nimi on Sylvi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Paula Noronen

Julkaistu

2019-07-22

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

21 min

E-kirjan pituus

63 sivua

Tietoa kirjasta Yökoulu ja vaarallinen operaatio

Lue touhukas lapset Yökoulu ja vaarallinen operaatio, minkä mukana vastaanotat verrattomia hetkiä. Teoksen loi Paula Noronen. Yökoulu ja vaarallinen operaatio on pituudeltaan 63 sivua, elikä vallan asiallinen pituus läpi käytäväksi. Ethän kuitenkaan tyydy vaan e-kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:21:43 tunnissa. Tämä kirja ei pidättele lukijaansa iloitsemaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, puolestaan pystyt nauttia kirjasta milloin mielit esimerkiksi pyöräilessä. Kyseisen äänikirjan lukija on Markus Bäckman. Teos on alunperin julkaistu 2019-07-22 julkaisijan Tammi toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi täysin tuoreen oven kirjojen maailmaan. Se koko homma toimii mutkattomasti, kun ainoastaan omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Jos vielä epäilet käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin yritä sitä 2 viikon ajan.