Äänikirja

Lue tai kuuntele

Lin Hallberg - Ystävät yhdessä, Sinttu maksuttomasti

Sinttu rakastaa kaikkia, ja kaikki rakastavat Sinttua!

Elinalla on ollut jo tähän mennessä kaikkien aikojen paras kesäloma yhdessä Sintun kanssa, ja nyt alkaa vielä jännittävä valmennusleiri ratsastuskilpailuja varten.

Tuntien ohella lapsilla on kuitenkin aikaa myös maastoratsastukseen, uintireissuihin yhdessä hevosten kanssa, telttailuun ja muuhun kivaan kesäpuuhaan. Mutta horisontissa leijuu jälleen odottamaton musta pilvi: saako Elina sittenkään ratsastaa Sintulla leirillä? Sinttu kun sattuu olemaan toisenkin tytön suosikkiratsu...Ystävät yhdessä, Sinttu on 13. osa heppatytöt valloittaneessa sarjassa, joka kertoo Elinan ja maailman suloisimman shetlanninponin Sintun seikkailuista kodikkaalla Siltakylän tallilla.

Ruotsalainen Lin Hallberg on ollut heppafani pikkutytöstä lähtien ja tuntee läpikotaisin tallielämän ylä- ja alamäet. Sinttu- ja Eppu-sarjat ovat syntyneet yhdessä yhtä lailla hevoshullun kuvittaja Margareta Nordqvistin kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lin Hallberg

Julkaistu

2019-02-07

Lukija

Ella Pyhältö

Äänikirjan pituus

95 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ystävät yhdessä, Sinttu

Ystävät yhdessä, Sinttu on sykähdyttävä sekä mielenkiintoinen lapset, mikä ei taatusti jätä yhtäkään vaisuksi. Teoksen teki Lin Hallberg. Tästä kirjasta löytyy 0 sivua, niiden avulla pystyt tuntea upeita oivaluksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä mukana saat peräti 1:35:49 h. Tämä kirja ei rajoita kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan pystyt nauttia kirjasta missä ja milloin tahdot kuten vaikka automatkalla. Tämän kirjan sinulle lukee Ella Pyhältö. Kirja on alunperin julkaistu 2019-02-07 julkaisijan Tammi toimesta. E- ja äänikirjat lisäävät miellyttävän vaihtoehdon nautiskella mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa ja kotona. Se kaikki onnistuu sulavasti, kun vain omistat kännykän. Silloin kun haluat päästä oikeasti äänikirjojen maailmaan, niin sinun alkaa vain tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e niin käytössäsi on jättimäinen yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Kun et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen sovellus soveluas itsellesi, niin onnistut kokeilla valitsemaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.