Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kristina Ohlsson - Zombikuume maksuttomasti

Uusi varhaisnuorten kauhusarja menestysdekkaristilta!

Kristina Ohlsson on osoittanut taitonsa kirjoittaa koukuttavaa kauhua aikuisille, nyt hän tarjoilee sitä myös nuorille.

”Tosi hyvä ja jännittävä, helppolukuinen eikä voinut jättää kesken. Suosittelen muille lapsille, jotka pitävät lukemisesta. Ihan huippu.” Elias.

Outo muukalainen ilmaantuu Eldsalaan keskellä yötä. Näin hiostavaa kesää 12-vuotias Herbert ei muista kokeneensa, ampiaisia pörrää joka paikassa. Sitten ihmisiä alkaa sairastua erikoisesti. Herbertillä ja Sallylla on pahoja aavistuksia. Yhdessä nuoret hakeutuvat salaiseen lymypaikkaansa, jossa he ovat turvassa niin eläviltä kuin kuolleiltakin. Vai ovatko?

Kristina Ohlsson (s. 1979) tunnetaan rikostutkija Fredrika Bergmanista ja asianajaja Martin Benneristä kertovista aikuisten dekkareistaan. Häneltä on suomennettu myös nuorten dekkaritrilogia Lasilapset, Hopeapoika ja Kivienkelit (WSOY 2018–2019), jonka avausosa voitti Ruotsin radion lastenromaanipalkinnon 2013.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kristina Ohlsson

Julkaistu

2020-02-12

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

242 min

E-kirjan pituus

94 sivua

Tietoa kirjasta Zombikuume

Lue mielenkiintoinen lapset Zombikuume, minkä kanssa koet ainutlaatuisia kokemuksia. Kristina Ohlsson toimii teoksen kirjoittajana. Tämän pituus on 94. Nytkään ei ole silti vaadittua tehdä valinta yksin luettavaan versioon, lisänä käytettävissä on lisäksi 4:02:10 h pituinen äänikirja. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa myöskin kun olet autossa ja saa lisäksi lenkistä kivemman. Äänikirjan sinulle lukee Toni Kamula. Kyseisen kirjan julkaisi WSOY 2020-02-12. E- sekä äänikirjat lisäävät hyvän keinon nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa tai kotona. Jos sinulla on ikioma kännykkäsi mukana, niin sinulla on myös mukanasi satoja eri kirjoja. Tilittämällä noin 10€ kuukausimaksun korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei varmasti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Jos epäilet käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.