E-kirja

Lue tai kuuntele

Jari Heinonen - 20-luvun hyvinvointimalli maksuttomasti

Onko suomalainen hyvinvointimalli mahdollista pelastaa tulevan 2020-luvun aikana? Mitä menetettävää meillä on? ”Kaikki”, vastaa Jari Heinonen kunnianhimoisessa kirjassaan.

Vakuuttavassa teoksessaan Heinonen asettaa Suomen hyvinvointimallin suurennuslasinsa alle unohtamatta tarkastella sen viime vuosina kohtaamia vakavia ongelmia. Kahdesti Suomen päälle kaatunut syvä talouslama ja niiden myötä vakiintunut yhteiskuntapolitiikka ovat haastaneet Suomen mallin. ”Uusliberalismi on pääoman vallan viimeisin muoto, jonka ytimenä on finanssivirtojen sääntelemättömyys, sosiaaliturvan leikkaukset, julkisten palvelujen kilpailuttaminen, ulkoistaminen ja yksityistäminen”, Heinonen toteaa.

Faktapohjaltaan vankka kirja nostaa esille hyvinvointimallimme kolme keskeistä haastetta. Tarkastelun kohteina ovat erityisesti kysymykset köyhyydestä, osallisuudesta ja vallasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jari Heinonen

Julkaistu

2020-06-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

113 sivua

Tietoa kirjasta 20-luvun hyvinvointimalli

20-luvun hyvinvointimalli on sykähdyttävä ja mielenkiintoinen muut, mikä ei jätä kuuntelijaansa väsyneeksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Jari Heinonen. Teoksen pituus on 113. Ethän kuitenkaan rajoitu ainoastaan e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella siellä missä milloinkin liikut ja se luo matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-06-05 julkaisijan Into Kustannus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät perusteellisesti uuden tavan nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat parhaan sovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Kun vielä epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.