Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Vanessa Salt - All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 1 maksuttomasti

"Näin, miten hän alkoi hoidella itseään. Hän nojasi toisella kädellä seinään ja hinkkasi toisella klitoristaan. Luulin tietäväni, mistä on kyse, koska olin nähnyt suunnilleen saman kohtauksen netissä. Tosin nyt olin itse mukana. Epätodellista..."

Tässä eroottisessa novellissa Liam kertoo tarinan siitä, miten hänestä tuli Tukholman kysytyin seuralainen, ja vie lukijan menneisyyteen, jolloin juuri 18 vuotta täyttänyt viaton poika alkoi saada todella intiimejä oppitunteja ranskanopettajaltaan.
Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missä kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hänen eroottisia fantasioitaan. Hän kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeä, kun sitä vähiten odottaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Vanessa Salt

Julkaistu

2019-12-02

Lukija

J. C. Storm

Äänikirjan pituus

46 min

E-kirjan pituus

19 sivua

Tietoa kirjasta All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 1

Lue heti vaiheakas muut All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 1, jonka mukana tunnet ainutlaatuisia elämyksiä. Teoksen loi Vanessa Salt. Kirjan pituus on 19. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka kera saat lukuhetkiä peräti 0:46:02 h. Äänikirja onkin mahtava tapa nauttia kirjaa ollessasi metrossa, lentokoneessa tai vaikka pyöräilemässä. Tätä kirjaa lukee J. C. Storm. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-12-02 julkasijan Lust toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket täysin uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjat ja elektroniset kirjat reissaavat mukvasti mukana omassa puhelimessasi. Jos haluat päästä oikeasti äänikirjojen pauloihin, niin sinun tulee ainoastaan suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e ja käytössäsi on mahtava kokoelma kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän vertainen palvelu sopiva itsellesi, niin voit testata tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.