E-kirja

Lue tai kuuntele

LS Hawker - Anastettu elämä maksuttomasti

Anastettu elämä

Petty Moshen on ollut viimeiset kahdeksantoista vuotta vankina omassa kodissaan. Suljettujen seinien sisällä hänet on koulutettu taistelijaksi, joka on valmis tarvittaessa jopa tappamaan. Nyt hän on – ensimmäistä kertaa elämässään – vapaa.

Pettyn vainoharhainen ja äärettömän hallitseva isä on kuollut, ja sen mukana myös isän asettamat säännöt ovat menneisyyttä. Isän vaikutus on kuitenkin vielä voimakkaana jäljellä Pettyssä. Kuinka Petty, joka ei ole koskaan saanut ilmaista omaa tahtoaan, kykenisi tekemään omia valintoja? Kun testamentin lukutilaisuudessa Pettylle paljastuu, että hänen isänsä on testamentannut hänet hyvälle ystävälleen vaimoksi, Petty päättää karistaa kaupungin tomut jaloistaan.

Pakomatkan aikana totuus isän mielettömyyden takana alkaa pikkuhiljaa paljastua Pettylle – todellisuus on pahempi kuin hän oli voinut kuvitellakaan. Kamppailu eloonjäämisestä on vasta alussa…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

LS Hawker

Julkaistu

2016-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

253 sivua

Tietoa kirjasta Anastettu elämä

Sähköistävä Anastettu elämä on mainio muut, mitä kuunneltaessa ajankulu karkkoaa tykkänään. Tämän mahtavan kirjan on kirjoittanut LS Hawker. Anastettu elämä on pituudeltaan 253 sivua, elikä vallan hyvä pituus luettavaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä seurassa saat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on erinoimainen keino kuunnella kirjaa olitpa ratikassa, bussissa tai vaikka kävelyllä. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut HarperCollins Nordic FI 2016-11-01. Ääni – sekä e-kirja on helppo tapa lukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa kuljet. Tämä toimii helposti, jos vain omistat älypuhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli vielä epäilet käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.