E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Arvoituksia avaruudesta maksuttomasti

Kiinnostus avaruutta, avaruusteknologiaa ja Maan ulkopuolisen älyn löytymistä kohtaan näkyy niin uutismediassa kuin populaarikulttuurissakin.
Arvoituksia avaruudesta pyrkii ymmärtämään ufouskomuksia inhimillisenä elämänalueena.

Esillä ovat erilaiset ufokokemukset, ufoperinteen monenlaiset sisällöt ja tiedehistorialliset yhteydet sekä ilmiön uskonnolliset piirteet. Millainen on tyypillinen ufohavainto, ja mikä selittää ufohavaintoja? Millaisia eri ilmenemismuotoja ufokontaktiliikkeellä on? Kuinka avaruusolentoja on kuvattu kirjallisuudessa ja elokuvissa? Miksi isopäiset harmaat humanoidit ovat suositumpia kuin muut avaruusrodut? Millaisia yhteyksiä on kristinuskolla ja ufouskonnollisuudella? Miten ufouskonnollisuus suhteutuu luonnontieteelliseen vieraan älyn etsintään?

Arvoituksia avaruudesta on selkeä ja monipuolinen yleisesitys ufouskomuksista ja -kokemuksista, ufouskonnollisuudesta sekä niiden perusteista ja taustoista. Se on ensimmäinen suomenkielinen ihmistieteellisellä otteella kirjoitettu perusteos aiheesta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-04-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

228 sivua

Tietoa kirjasta Arvoituksia avaruudesta

Sähköistävä Arvoituksia avaruudesta on loistava muut, mitä lukiessa kellonaika katoaa kerrassaan. Kirjan tekijänä on ollut Unknown Author. Teoksen pituus on 228. Ethän missään nimessä jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on toimiva käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, autossa tai vaikkapa kävelyllä. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-04-22 julkasijan Gaudeamus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat aivan modernin tavan nauttia kirjoista. Äänikirjat ja elektroniset kirjat tallustavat sopivasti mukanasi älypuhelimessasi. Sitten kun vaadit mennä kunnollisesti kirjojen maailmaan, niin sinun pitää pelkästään suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20e niin hyödynnettävänäsi on isokokoinen yhditelmä erilaisia kirjoja. Kirjojen koettaminen on samoin äärimmäisen vaivatonta, koska kykenet esteettömästi testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.