Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lisa Vild - Camgirl - eroottinen novelli maksuttomasti

"Tämä on niin väärin", hän miettii sormien tutkiessa ihoa, niin väärin mutta kuitenkin ihanaa. Hän unohtaa hetkeksi olevansa satojen katsojien edessä. Koko maailma on tiivistynyt hänen huohotukseensa ja siihen ihanaan tuntemukseen, kun sormet vääjäämättä lähestyvät pikkuhousujen kaulusta."

Ella on epätoivoisesti rahan tarpeessa. Sen vuoksi hän tekee jotakin, mihin ei muussa tapauksessa ikinä ryhtyisi. Jotakin täysin väärää. Rullaverhon laskeuduttua hän painaa virtanäppäintä ja antaa vaatteidensa valahtaa yksi kerrallaan lattialle. Hän riisuutuu täysin alastomaksi. Ja vaikka se, mitä hän omin käsin ja omalla vartalollaan tekee, onkin täysin väärin, mikään muu ei ole koskaan tuntunut yhtä oikealta.

Camgirl on ensimmäinen tarina kolmiosaisessa sarjassa, joka käsittelee nuoren, kokemattoman naisen seksuaalisuuden löytymistä. Lisa Vild on salanimi, jota käyttää nuori ruotsalainen novellisti. Hänen eroottisissa novelleissaan käsitellään arkaluonteisia mutta samalla kiihottavia aiheita. Lisan mielestä seksistä pitäisi puhua avoimesti ja sen tulisi olla alue, jota kuka tahansa uskaltautuu tutkiskelemaan. Kertomatta jää, kirjoittaako hän omista kokemuksistaan vai kuvitteellisista tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lisa Vild

Julkaistu

2019-03-14

Lukija

Nuppu Ruusunen

Äänikirjan pituus

40 min

E-kirjan pituus

19 sivua

Tietoa kirjasta Camgirl - eroottinen novelli

Camgirl - eroottinen novelli on vaikuttava ja hauska muut, joka ei toden totta jätä missään nimessä vaisuksi. Kirjan tuotti Lisa Vild. Tämän pituus on 19. Ethän missään nimessä takerru yksin digitaaliseen kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:40:02 tunnissa. Äänikirjaa voit kuunnella justiinsa siellä missä kuljetkaan eli se saa matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Kyseisen äänikirjan äänenä on Nuppu Ruusunen. Äänikirja on julkaistu 2019-03-14 ja teoksen julkaisijana toimii Lust. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat aivan tuoreen keinon nauttia kirjoista. Se koko homma sujuu vaivattomasti, mikäli ainoastaan omistat kännykän. Tämä onnistuu tilittämäll 10 - 20e kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä ikinä liikutkaan. Usea palveluista antaa niin ikään maksuttoman kokeilujakson, tällä tavalla voit vapaasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.