Äänikirja

Lue tai kuuntele

Lars Kjaedegaard - Eräs rehellinen mies 2 maksuttomasti

Eräs melko erityinen vieras saapuu Poulille kylään. Jälleen kerran. Ja Lola hyötyy hänen avustaan. Enemmän kuin koskaan. Mutta voiko Poul auttaa Biliä?

Eräs rehellinen mies kertoo Poul Helwegistä. Poul ei pelkää totuuden kertomista. Kaikille niille jotka voivat hyötyä totuudesta.

Kuuntele sarjan 5 ensimmäistä osaa, jotka perustuvat tanskalaiskirjailija Lars Kjædergaardin Montebello-trilogiaan’, joka julkaistiin vuosina 2006-2008.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lars Kjaedegaard

Julkaistu

2016-04-27

Lukija

Paavo Kerosuo

Äänikirjan pituus

53 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Eräs rehellinen mies 2

Eräs rehellinen mies 2 on jännä sekä hauska muut, mikä ei todella jätä missään nimessä tylsistyneeksi. Tämän on kirjoittanut Lars Kjaedegaard. Teoksesta löytyy 0 sivua, niiden rinnalla kykenet vastaanottaa jännittäviä oivaluksia. Ethän kuitenkaan takerru pelkästään e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:53:42 tunnissa. Tämä kirja ei pidättele iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun kykenet lukemaan, päinvastoin voit nyt nauttia kirjasta aina kun tahdot vaika kävelyllä. Kyseisen äänikirjan kertoja on Paavo Kerosuo. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2016-04-27 julkasijan StorySide FI toimesta. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista uudella tavalla. Se koko juttu onnistuu mutkattomasti, jos ainoastaan omistat älypuhelimen. Silloin kun tahdot päästä kunnollisesti e-kirjojen maailmaan, niin sinun pitää pelkästään tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15€ niin sinulla on huikea kokoelma e-kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, miltei kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua ja näin saatat vapaasti kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko palvelu juuri sinulle sopiva.