Äänikirja

Lue tai kuuntele

Lars Kjaedegaard - Eräs rehellinen mies 4 maksuttomasti

Gemal Saber tekee surutyötä, Bilis ystävä Samir ilmestyy paikalle ja Lille-Kim on jo melkein muuttanut asuntoon. Samanaikasesti Pouliin ottaa yhteyttä Lisen ystävä Malene, joka ei ole aivan vakuuttunut Poulin rehellisyydestä.

Eräs rehellinen mies on kertomus Poul Helwegistä. Poul ei pelkää totuuden kertomista.

Kaikille niille jotka voivat hyötyä totuudesta.

Kuuntele sarjan 5 ensimmäistä osaa, jotka perustuvat tanskalaiskirjailija Lars Kjædergaardin Montebello-trilogiaan’, joka julkaistiin vuosien vuosina 2006-2008.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lars Kjaedegaard

Julkaistu

2016-05-11

Lukija

Paavo Kerosuo

Äänikirjan pituus

57 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Eräs rehellinen mies 4

Lumoava Eräs rehellinen mies 4 on mainio muut, jota kuunnellessa aika poistuu tyystin. Kirjan tekijänä on ollut Lars Kjaedegaard. Kyseinen teos on sivumäärältään 0 sivua, eli nautintoa riittää moneksi lukuhetkeksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä kyydissä vietät lukuhetkiä peräti 0:57:18 h. Kuunneltava kirja ei hillitse lukijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, puolestaan kykenet nyt nauttia kirjasta milloin tahdot muun muassa ratikassa. Äänikirjan on lukenut Paavo Kerosuo. Kirjan on julkaissut StorySide FI 2016-05-11. Ääni – ja digitaalinen kirja on mukava keinolukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä kuljet. Äänikirjat sekä e-kirjat reissaavat kätevästi mukana omassa kännykässäsi. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti kiinteällä kk-maksulla, millä pääset kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia elektronisia kirjoja. Paras käyttäjälle on että, lähes kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua ja tällä tavalla saat rajoituksetta testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko ohjelma justiinsa sinulle sovelias.