Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Espanjalainen kesä – eroottinen novelli maksuttomasti

"Olin onnistunut rauhoittumaan hieman, kun Helena ehkä viiden minuutin kuluttua ilmestyi takaisin makuuhuoneesta.

Hänen hiuksensa olivat auki. Lasit eivät olleet enää silmillä. Hänellä oli punaista huulipunaa.

Yllään hänellä oli pitsihaalari, joka paljasti, ettei hänellä ollut mitään muuta päällä ja että loppuosakin hänen muodokkaasta vartalostaan sopi yhteen näkemäni kiinteän takapuolen kanssa.

Pienenä erikoisena ja tuhmana yksityiskohtana hän oli kiinnittänyt mustaa teippiä kahdeksi ristiksi nänniensä päälle."

Novelli on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottajan Erika Lustin kanssa. Hänen tavoitteenaan on kuvata ihmisen luonnetta ja moninaisuutta kertomuksilla intohimosta, läheisyydestä, rakkaudesta ja halusta yhdistämällä vahvoja tarinoita ja eroottisia hupailuja. Olrik on kirjoittanut lukuisia eroottisia novelleja, kuten Jenny Merirosvo, Leikkikaverina Mr. X, Metsänväki, Lääkärileikki ja Punainen timantti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2019-05-01

Lukija

Nuppu Ruusunen

Äänikirjan pituus

26 min

E-kirjan pituus

14 sivua

Tietoa kirjasta Espanjalainen kesä – eroottinen novelli

Kuuntele heti mielenkiintoinen muut Espanjalainen kesä – eroottinen novelli, jonka kera elät suurenmoisia hetkiä. Kirjan on kirjoittanut Unknown Author. Espanjalainen kesä – eroottinen novelli on pituudeltaan 14 sivua, siis oikein hyvä pituus lukemiseen. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka myötä saat lukuhetkiä peräti 0:26:02 h. Äänikirja on ainutlaatuinen tyyli kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, bussissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Kyseisen äänikirjan lukija on Nuppu Ruusunen. Teoksen on julkaissut Lust 2019-05-01. E- ja äänikirjat antavat oivan tilaisuuden nautiskella kiinnostavista kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit mielimäsi äänikirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti 10-20e maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Parasta vierailijalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata kokeilua ja näin pystyt vapaasti testata kahden viikon ajan kirjoja sekä päättää onko palvelu juuri sinulle otollinen.