Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Vilja-Tuulia Huotarinen - Heistä tuli taiteilijoita : 12 muotokuvaa suomalaisista naistaiteilijoista maksuttomasti

Voisiko minustakin tulla taiteilija?

Muotokuvia tytöistä, joista tuli tunnettuja taiteilijoita, tuokiokuvia oman äänen löytymisestä. Aino Kallas, Minna Canth, Ellen Thesleff ja muut ovat inspiroivia esimerkkejä siitä, että kaikki on mahdollista.

Nuori Aino soutaa öisellä järvellä ja pakenee kodin ahdasta tunnelmaa. 15-vuotias Minna, kirjetoverien kesken Mina, kärsii sydänsuruista. Ellen Thesleff maalaa lippalakki päässä Muroleen auringonlaskua ja kaipaa ulkomaille. Teoksessa on 12 fiktiivistä tekstiä, joiden pääosassa on nuori, kasvava taiteilija. Vilja-Tuulia Huotarinen kuvaa novelleissaan ja runoissaan luomisen hetkeä, vimmaa, pakenevaa iloa ja jäytävää epätoivoa. Tyttöjä kurottamassa kohti tulevaisuudessa siintäviä unelmia. Me tiedämme, että heistä tuli taiteilijoita - mutta heillä itsellään ei ole siitä vielä takeita. Riikka Sormusen hehkuva vesivärikuvitus maalaa tunnetut taiteilijat esiin tyttöinä salaisuuksineen, valossa jossa heitä ei ole ennen nähty.Teoksessa on mukana eri alojen taiteilijoita, mm. Aino Kallas, Minna Canth, Essi Renvall ja Helvi Leiviskä.

Vilja-Tuulia Huotarinen (s. 1977) on runoilija ja kirjailija, joka on saanut teoksistaan mm. Kalevi Jäntin palkinnon (2009) ja Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon (2011).

Riikka Sormunen (s. 1987) on kuvataiteilija ja kuvittaja, joka on tehnyt kuvituksia mm. The New York Timesille, Guardianille, Harper's Bazaarille ja Penguinille. Sormunen on osallistunut töillään lukuisiin ryhmänäyttelyihin ympäri maailmaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Vilja-Tuulia Huotarinen

Julkaistu

2019-01-28

Lukija

Maruska Verona

Äänikirjan pituus

79 min

E-kirjan pituus

62 sivua

Tietoa kirjasta Heistä tuli taiteilijoita : 12 muotokuvaa suomalaisista naistaiteilijoista

Heistä tuli taiteilijoita : 12 muotokuvaa suomalaisista naistaiteilijoista on vaikuttava ja kiintoisa muut, joka ei varmasti jätä ketään väsyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Vilja-Tuulia Huotarinen. Tämä muut pitää sisällään 62 sivua, joiden kanssa nautiskella vaikka moni hetki. Nykypäivänä ei ole pakollista tyytyä vain luettavaan versioon, sen sijaan saatavissa on lisäksi 1:19:43 h pituinen äänikirja. Kuunneltava kirja ei rajoita kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun kykenet lukemaan, sen sijaan voit nautiskella kirjasta heti kun haluat esim lentokoneessa. Äänikirjan sinulle lukee Maruska Verona. Kirja on alunperin julkaistu 2019-01-28 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Pane alulle nyt äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista todella uudella keinolla. Tämä koko juttu sujuu jouheasti, jos omistat kännykän. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä kuunaan kuljet. Mikäli vielä epäilet käyttäisitkö tätä palvelua, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.