Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

B. J. Hermansson - Himon viemää - eroottinen novelli maksuttomasti

"Kun hän istui siinä kameran edessä, hänen sormensa alkoivat kuin huomaamatta etsiytyä häpykukkulalle. Miesten härskit kommentit alkoivat tuntua kutkuttavilta. Kun he kirjoittivat, että heillä seisoi, ja kun he sanoivat toivovansa, että hän olisi heidän päällään. Silloin hänen sormenpäänsä vaelsivat häpyrakoon ja liukuivat klitoriksen yli. Hänestä oli ihanaa levittää sisältään tulevaa kosteutta kaikkialle alapäähänsä ja ennen kaikkea kostuttaa sillä klitoristaan. Hän kirjoitti chattiin koskettelevansa itseään, ja tämä aiheutti kiimaisten kommenttien tulvan. Katsojat kirjoittivat haluavansa nähdä, haluavansa maistaa ja haluavansa auttaa häntä laukeamaan."

Naisen poikaystävä on ihan mukava, mutta päivät seuraavat toisiaan samanlaisina, rutiininomaisina, seksittöminä. Nainen kaipaa jotakin, minkä avulla purkaa sisäiset jännitteensä, joten hän päättää katsella pornoa ja kaivaa läppärinsä esille. Haut ja halut johdattavat sivustolle, jossa on eri aiheisia videoklippejä ja keskustelua. Yhden sinisen linkin klikkaaminen johtaa kuitenkin siihen, että ruudulle ja koko maailmalle lävähtää nettikameran kautta suora lähetys naisen omasta makuuhuoneesta. B. J. Hermanssonin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sävy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyväksyttyjä käsityksiä, jotka usein liittyvät vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

B. J. Hermansson

Julkaistu

2019-11-14

Lukija

Olga Vitikka

Äänikirjan pituus

32 min

E-kirjan pituus

14 sivua

Tietoa kirjasta Himon viemää - eroottinen novelli

Kuuntele vaiheakas muut Himon viemää - eroottinen novelli, minkä parissa elät ainutkertaisia elämyksiä. Kirjan on kirjoittanut B. J. Hermansson. Kyseinen muut pitää sisällään 14 sivua, joiden seassa iloita vaikka moni hetkinen. Luettavan kirjan kanssa tarjolla on lisäksi äänikirja, jonka seassa vietät jopa 0:32:16 tuntia. Äänikirja ei pidättele sinua iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, sen sijaan onnistut nauttia kirjasta missä haluat esim bussissa. Äänikirjan on lukenut Olga Vitikka. Kirjan on julkaissut Lust 2019-11-14. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat kokonaan innovatiivisen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat siirtyvät mukvasti mukana omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti tietyllä maksulla, millä saattaa kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja tai lukemaan parhaita elektronisia kirjoja. Jos et ole takuuvarma onko tämän lainen palvelu asiallinen sinulle, niin kykenet testata tahtomaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.