E-kirja

Lue tai kuuntele

Mike Pohjola - Ihmisen poika maksuttomasti

Eräänä päivänä pieni Julius Sariola kiipeää leikinlomassa korkeaan puuhun ja putoaa. Kuin ihmeen kaupalla hänen saappaansa tarttuu oksaan, ja Julius pelastuu. Kun hän kertoo tapauksesta äidilleen, tämä kertoo suojelusenkelin pelastaneen hänet, koska Jumalalla on hänelle vielä tehtävä maailmassa.

Tapaus jää vaivaamaan tiukan uskonnollisessa perheessä kasvavaa Juliusta, ja jossain vaiheessa hän oivaltaa, mikä on tuo Jumalan hänelle varaama tehtävä: Julius on Jeesuksen toinen tuleminen. Koska hän tietää, että lopun aikoina tulee vääriä profeettoja, hän ei kerro asiasta kenellekään. Elämäänsä hän alkaa kuitenkin elää valmistautuen vaivihkaa tulevaan tehtäväänsä, mikä se ikinä onkin.

Ihmisen poika on kertomus uskosta ja epäilystä, Commodore 64 -koneista, roolipelaamisesta, Jerusalemin syndroomasta ja Turun taudista. Se on 70-luvulla syntyneiden sukupolviromaani ja ajaton myytti, omaelämäkerrallinen tarina ja tietoinen antirealistinen konstruktio. Ennen kaikkea se on järisyttävä lukuelämys.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mike Pohjola

Julkaistu

2012-12-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

420 sivua

Tietoa kirjasta Ihmisen poika

Vauhdikas Ihmisen poika on loistava muut, jota luettaessa aika unohtuu tykkänään. Kirjan kirjoittajana on ollut Mike Pohjola. Kyseinen Style on pituudeltaan 420 sivua, siis kirjaa riittää runsaasti ajankohdaksi. Digitaalisen kirjan kera saatavilla on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, jonka kera vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei estä iloitsemaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nyt iloita kirjasta missä ja milloin haluat esimerkiksi pyöräilessä. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Kirjan on julkaissut Gummerus 2012-12-01. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle uuden oven kirjojen maailmaan. Se koko homma onnistuu mutkattomasti, jos ainoastaan omistat älypuhelimen. Tämä kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä liikut. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.