Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

B. J. Hermansson - Iho - eroottinen novelli maksuttomasti

"Haluaisin suudella sinua, jokaista ihohuokosta ja ruumiinosaa, isoa ja pientä. Haluaisin suudella sinua hitaasti ja pitkään. Olet kuin nukke, täysin turmeltumaton. Sileä, ihana, rypytön, kokonaisuus, jolla ei ole alkua eikä loppua. Niin, haluaisin jopa maistaa sen. Herään keskellä yötä ja ajattelen sinua. Haluaisin olla lähelläsi."

Miehessä on jotakin erikoista, epätavanomaista. Nainen huomaa sen jo ensitapaamisella. Mies on hieman pidättyväinen, ja hänen tummat silmänsä ovat salaperäiset ja arvoitukselliset. Hän on myös aivan mielettömän seksikäs. Ja vaikka nainen aavisteleekin miehessä jotakin erilaista, hän ei voi olla lumoutumatta tämän olemuksesta ja heidän välisestään eroottisesta jännitteestä. Ei kestäkään kauaa, kun nainen on jo valmis venyttämään sovinnaisuuden rajoja miehen vuoksi.

Iho on eroottinen trilleri, joka tarjoilee sekä kutkuttavaa seksiä, kiellettyjä fantasioita että mahdollisia taka-ajatuksia. B. J. Hermansoniin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sävy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyväksyttyjä käsityksiä, jotka usein liittyvät vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

B. J. Hermansson

Julkaistu

2019-09-23

Lukija

Maria Laine

Äänikirjan pituus

41 min

E-kirjan pituus

20 sivua

Tietoa kirjasta Iho - eroottinen novelli

Mieleenpainuva Iho - eroottinen novelli on uskomaton muut, jota lukiessa aika poistuu täydellisesti. Teoksen kirjoitti B. J. Hermansson. Kirjan pituus on 20. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan välttämätöntä rajoittua pelkästään luettavaan versioon, vaan käytettävissä on myös 0:41:18 h pituinen äänikirja. Äänikirja voi olla rentouttava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet autossa ja luo myöskin lenkistä ainutlaatuisemman. Kyseisen äänikirjan kertoja on Maria Laine. Tämän teoksen julkaisi Lust 2019-09-23. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjat kuten myös e-kirjat siirtyvät näppärästi mukanasi omassa älypuhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä 10-20e maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia elektronisia kirjoja. Kun et ole varma onko tämän kaltainen sovellus asiallinen itsellesi, niin onnistut yrittää valitsemaasi sovellusta 2 viikon ajan.