Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

– Cupido - Kahdeksan kaunista naista maksuttomasti

Tarinoita dominoivista naisista tai miehistä, pariskunnista tai ventovieraista tutkimassa seksuaalisuutensa rajoja roolileikkien, BDSM:n, parinvaihdon, orgioiden ja muiden seksikkääseen mystiikkaan kietoutuvien kokemusten kautta.

"Hän oli naisten kahdeksanhenkisen joukkueen kapteeni. Hän oli naisjoukkueen kapteeni. Hän rakasti heitä kaikkia." – Kahdeksan kaunista naista kirjoittanut Phóton

"Ketkä ovat kaikki nämä naiset, jotka vierailevat hänen luonaan? Ja onko hänen rakastajattarellaan (joka on tosiasiassa hänen vaimonsa) todellakin ystävä, joka toimii hänen sijaisenaan, kun hän on työmatkalla? – Seksiä sermin takana kirjoittanut Sakse Sauna

CUPIDO on elämänilon, himon ja nautinnon aikakauslehti, joka on julkaissut lukijoidensa fantasioihin ja seksikokemuksiin perustuvia novelleja jo vuodesta 1984.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

– Cupido

Julkaistu

2020-02-10

Lukija

Juhani Linjala

Äänikirjan pituus

42 min

E-kirjan pituus

17 sivua

Tietoa kirjasta Kahdeksan kaunista naista

Kahdeksan kaunista naista on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut – Cupido. Kyseisestä kirjasta löytyy 17 sivua, joiden parissa on mahdollista kokea ainutkertaisia tuntemuksia. Kyseisestä kirjasta löytyy lisäksi äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:42:32 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele lukijaansa nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun saatat lukemaan, päinvastoin pystyt nauttia kirjasta milloin mielit vaika pyöräilessä. Tämän kirjan sinulle lukee Juhani Linjala. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-02-10. Ääni – sekä e-kirja on loistava keinolueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä menetkään. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit tahtomasi ohjelman. Kun haluat mennä' todella äänikirjojen pauloihin, niin sinun pitää ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa jolloin hyödynnettävänäsi on suurenmoinen valikoima e-kirjoja. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö tätä ohjelmaa, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.