Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sarah Skov - Kämppikseni leikkikalu - eroottinen novelli maksuttomasti

Jaoin asunnon kämppikseni Lisan kanssa. Hän on hoikka ja kaunis, mutta ei perinteisellä tavalla, vaan hänessä on särmää ja luonnetta. Lisa kiehtoi minua, hänen tapansa liikkua, hänen leveä hymynsä ja keveä naurunsa. Eräänä aamuna ollessani yksin asunnossa löysin sattumalta leikkikalun Lisan sängystä. Hänen nesteensä kiilsivät vielä valkoisina sen pinnalla. Tiesin tekeväni väärin, mutta halusin niin kovasti maistaa hänet. Varovasti aloin lipoa kielelläni sileää pintaa. Hänen makunsa kiihotti minua ja herätti himon saada enemmän...

Novelli on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottajan Erika Lustin kanssa. Hänen tavoitteenaan on kuvata ihmisen luonnetta ja moninaisuutta kertomuksilla intohimosta, läheisyydestä, rakkaudesta ja halusta yhdistämällä vahvoja tarinoita ja eroottisia hupailuja. Nimimerkin Sarah Skov taakse kätkeytyy nuori tanskalainen naiskirjailija. Kämppikseni leikkikalun lisäksi hän on julkaissut novellit Muistojani sinusta, Syö kanssani, Autoseksisukupolvi ja Owen Grayn riivaama.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sarah Skov

Julkaistu

2019-08-28

Lukija

Helena Haavisto

Äänikirjan pituus

40 min

E-kirjan pituus

13 sivua

Tietoa kirjasta Kämppikseni leikkikalu - eroottinen novelli

Lue heti jännittävä muut Kämppikseni leikkikalu - eroottinen novelli, minkä kanssa saat verrattomia tuntemuksia. Sarah Skov toimii kirjan kirjoittajana. Kämppikseni leikkikalu - eroottinen novelli on pituudeltaan 13 sivua, eli mainio pituus luettavaksi. Älä kuitenkaan tyydy yksin digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:40:39 tunnissa. Äänikirja on uusi tyyli nauttia kirjaa olitpa sitten metrossa, autossa tai vaikka kävelyllä. Tätä kirjaa lukee Helena Haavisto. Teos on alunperin julkaistu 2019-08-28 julkaisijan Lust toimesta. E- sekä äänikirjat antavat kiehtovan keinon iloita mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit sopivan ohjelman. Se kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 20e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä kuunaan menet. Kirjojen testaaminen on niin ikään tosi helppoa, koska kykenet esteettömästi testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.