E-kirja

Lue tai kuuntele

Cupido And Others - Kaulanauha maksuttomasti

Tarinoita dominoivista naisista ja miehistä, pareista ja ventovieraista, jotka tutkivat seksuaalisuutensa rajoja roolileikkien, BDSM:n, parinvaihdon, orgioiden ja muiden seksikkääseen mystiikkaan kietoutuvien kokemusten kautta.

Tämä on eroottinen novellikokoelma Cupidolta.
Novellikokoelma sisältää seuraavat novellit:

"Turvasana oli ’punainen’. Saran tulisi käyttää sanaa, jos haluaisi keskeyttää. Jos hän ei käyttäisi sanaa, hän olisi täysin miehen vallassa." – Kaulanauha kirjoittanut Silje Diamant

"He kohtasivat toisensa netissä ja sopivat tapaamisen leikkiäkseen mestaria ja orjatarta. Ehtona oli, ettei nainen saanut nähdä miestä." – Himon orjatar kirjoittanut Eros

CUPIDO on elämänilon, himon ja nautinnon aikakauslehti, joka on julkaissut lukijoidensa fantasioihin ja seksikokemuksiin perustuvia novelleja jo vuodesta 1984.

CUPIDO on elämänilon, himon ja nautinnon aikakauslehti, joka on julkaissut lukijoidensa fantasioihin ja seksikokemuksiin perustuvia novelleja jo vuodesta 1984.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Cupido And Others

Julkaistu

2020-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

18 sivua

Tietoa kirjasta Kaulanauha

Lumoava Kaulanauha on fantasinen muut, mitä kuunnellessa vuorokaudenaika karkkoaa kokonaan. Teoksen tekijänä on ollut Cupido And Others. Tästä kirjasta löytyy 18 sivua, niiden parissa pystyt kokea ainutlaatuisia oivaluksia. Tämän lisäksi e-kirjasta on tehty myöskin kuunneltava versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun saatat lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista nyt nauttia kirjasta aina kun mielit vaika bussissa. Kirjan lumoavana kertojana toimii tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Cupido 2020-05-01. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle aivan tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat haluamasi kirjasovelluksen. Jos mielit mennä' kunnolla e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee ainoastaan suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15€ niin hyödynnettävänäsi on jättimäinen yhditelmä omalaatuisia kirjoja. Usea ohjelmista antaa toisaalta vapaan ilmaisjakson, tällä tavalla pystyt sitoutumattomasti yrittää sovellusta ilman euroakaan*.