E-kirja

Lue tai kuuntele

Alexandra Södergran - Kesäseksi 1: Bussi maksuttomasti

"Yhtäkkiä bussi jarrutti, ja Alicen oli nopeasti tartuttava selkänojaan edessään, jotta ei olisi pudonnut lattialle. Joku tungoksessa huudahti, toinen kiroili. He ajoivat työmaakylttien ja esteiden lomassa. Alusta oli epätasainen. Muuta ei enää tarvittukaan. Alice ja Eddie poukkoilivat nyt niin nopeasti ja lujaa toisiaan vasten, että ohut raja himokkaan leikin ja silkan seksin välillä oli ylitetty."

Alice ja Eddie eivät olleet koskaan tavanneet todellisessa elämässä, ainoastaan kameroiden välityksellä sängyssä. Kun he eräänä hikisenä kesäpäivänä sitten tapasivat täydessä bussissa, tunnelma kuumeni välittömästi. Istuinpaikan puutteessa Alice päätyi Eddien polvelle, eivätkä he pian tunteneet muuta kuin bussin rytmikkäät liikkeet, jännityksen ilmassa ja kielletyn himon. He eivät unohtaisi bussimatkaa koskaan.

"Kesäseksi" on kolmen novellin sarja. "Bussi" on sen ensimmäinen osa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alexandra Södergran

Julkaistu

2019-03-20

Lukija

Nuppu Ruusunen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

10 sivua

Tietoa kirjasta Kesäseksi 1: Bussi

Kesäseksi 1: Bussi on häkellyttävä ja mielenkiintoinen muut, mikä ei taatusti jätä yhtäkään väsyneeksi. Tämän fastastisen kirjan on tehnyt Alexandra Södergran. Tämä teos on pituudeltaan 10 sivua, joten nautintoa piisaa runsaasti toviksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka messissä vietät lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja voi olla kätevä konsti kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkumassa ja saa lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Tätä kirjaa lukee Nuppu Ruusunen. Teoksen on julkaissut Lust 2019-03-20. Ääni – ja digitaalinen kirja on vetoava keinolukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä koskaan menetkään. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat tahtomasi ohjelman. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän vertainen palvelu soveluas itsellesi, niin kykenet testata valitsemaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.