Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Vanessa Salt - Kielletyt paikat: Hitsari - eroottinen novelli maksuttomasti

"’Yazmin’, Love mumisee huultensa välistä. ’Tämä kävi vähän äkkiä...’
’Älä puhu’, Yazmin kuiskaa takaisin.
Yazmin ei anna Loven sulkea suutaan. Naisen huulet ovat pehmeät mutta myös päättäväiset. Ja kosteat. Ne voitelevat Loven huulia samalla, kun Yazmin antaa kielenkärkensä hitaasti, hitaasti leikkiä. Se tunkeutuu välillä heidän huultensa väliin, se työntyy sisään ja tutkii Loven hampaita, ennen kuin Yazmin antaa Loven tulla kohti."

Kolmekymppinen Love vastaa isäpappansa omistaman metallialan yrityksen työympäristöasioista. Kun hän tapaa yritykseen vasta palkatun Yazminin, hänen ujoutensa katoaa. Aluksi Yazminin suorasukaisuus ärsyttää Lovea, mutta pian hän ei muuta näekään kuin naisen tumman kiharapaljouden ja täyteläiset huulet. Kun Love ja Yazmin jäävät kahden Loven toimistoon, heidän välilleen syntyy pian valtava jännite. Uskaltavatko he päästää tunteensa valloilleen? Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missä kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hänen eroottisia fantasioitaan. Hän kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeä, kun sitä vähiten odottaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Vanessa Salt

Julkaistu

2020-06-29

Lukija

Elise Mantere

Äänikirjan pituus

89 min

E-kirjan pituus

35 sivua

Tietoa kirjasta Kielletyt paikat: Hitsari - eroottinen novelli

Kielletyt paikat: Hitsari - eroottinen novelli on vaikuttava sekä hauska muut, mikä ei jätä varmasti kylmäksi. Kirjan loi Vanessa Salt. Kielletyt paikat: Hitsari - eroottinen novelli on pituudeltaan 35 sivua, joten erittäin asiallinen pituus luettavaksi. Tämän kirjan kanssa ei ole onneksi vaadittua tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi hankittavissa on kanssa 1:29:21 h pitkä äänikirja. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja luo myöskin kävelystä mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee Elise Mantere. Tämän kirjan julkaisi Lust 2020-06-29. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin kätevä tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa menetkään. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat siirtyvät kätevästi mukanasi omassa kännykässäsi. Kirjojen kuunteleminen on jouhevaa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen koettaminen on kanssa äärimmäisen helppoa, koska pystyt esteettömästi kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.