Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Vanessa Salt - Kielletyt paikat: Lääkäri maksuttomasti

"Vikisen. Tartun stetoskooppiin ja vedän sitä lähemmäksi – vedän häntä lähemmäksi. Pakotan hänet kohtaamaan huuleni, kieleni ja suutelemaan minua rajusti. Hän tottelee. Hän tarttuu toisella kädellään minua niskasta ja toisella leuasta, ja samalla hän pumppaa minua, nai minua, puree huuliani. Kielenpäät tanssahtelevat toistensa ympärillä. Ensin varovasti, sitten innokkaammin. Hän maistuu suolalta ja mintulta. Ihanaa. Makuun sekoittuvat sairaalan ja seksin hajut, steriiliä ja ei-steriiliä yhtä aikaa."

Mitä tapahtui viimeksi, kun yritit flirttailla terveysaseman hoitohenkilökunnan kanssa? Cassandra ei voi olla tuijottamatta komeaa lääkäriä, joka esittäytyy Marcoksi, kutsuu hänet peremmälle ja ryhtyy tekemään tutkimuksia. Mustat pitsirintaliivit ovat oikeastaan ihan liian pienet, tämän päivän kunniaksi. Fantasiaansa todeksi elävä Cassandra pyytää tutkimaan myös hankalat paikat, juuri pikkuhousujen rajalta, jos sormi vaikka lipsahtaisi vyötärönauhankin alle. Lääkärin perusteellisuudella miehen nenä painuu märkiä pikkuhousuja vasten, kunnes lämmin kieli alkaa nuolla kosteaa kaistaletta reisien välissä. Tästä lähtien aina, kun Marco istuu työpöytänsä ääressä, hän taatusti ajattelee Cassandraa. Vanessa Salt on ruotsalaisen kirjailijan salanimi. Eroottisten novellien inspiraatio on löydettävissä kirjailijan lukuisista matkoista ympäri maailmaa. Eksoottiset paikat ruokkivat hänen eroottisia fantasioitaan. Hänen kertomuksissaan riittää intohimoa ja odottamattomia tilanteita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Vanessa Salt

Julkaistu

2019-05-01

Lukija

Nuppu Ruusunen

Äänikirjan pituus

40 min

E-kirjan pituus

17 sivua

Tietoa kirjasta Kielletyt paikat: Lääkäri

Kielletyt paikat: Lääkäri on mielenkiintoinen sekä viihdyttävä muut, joka ei toden totta jätä todellakaan kylmäksi. Tämän kirjan on kirjoittanut Vanessa Salt. Kielletyt paikat: Lääkäri on pituudeltaan 17 sivua, elikä todella sopiva pituus lukemiseen. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka kera koet peräti 0:40:43 h. Äänikirja voi olla rentouttava tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet bussissa ja tekee myöskin kävelystä ainutlaatuisemman. Äänikirjan sointuvana kertojana toimii Nuppu Ruusunen. Kirja on julkaistu 2019-05-01 ja teoksen julkaisijana toimii Lust. E- ja äänikirjat lisäävät mahtavan mahdollisuuden nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit tahtomasi äänikirjasovelluksen. Sovellukset toimivat perinteisesti kiinteällä kk-maksulla, millä kykenee kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan kiintoisia e-kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on niin ikään todella vaivatonta, koska voit esteettömästi yrittää sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.