Äänikirja

Lue tai kuuntele

Erkki Palolampi - Kollaa kestää maksuttomasti

Kollaanjoella käytiin yksi talvisodan tunnetuimmista ja rajuimmista taisteluista. Äänikirja on tekijän hyväksymä lyhennelmä sotakirjallisuuden klassikosta Kollaa kestää (1940). Lukija Matti Oravisto.

Kollaanjoella käytiin yksi talvisodan tunnetuimmista ja rajuimmista taisteluista. Jollei suomalaisten rintama olisi kestänyt, olisivat Neuvostoliiton sotajoukot vyöryneet Kannaksen puolustajien selustaan. Mutta Kollaa kesti, ja uskomattomin ponnistuksin talvisodan sankarit torjuivat ylivoimaisen vihollisen läpimurtoyritykset. Res. luutnantti Erkki Palolampi, siviiliammatiltaan sanomalehtimies, oli koko ajan mukana Kollaanjoen historiallisen maineikkaissa puolustustaisteluissa. Hän teki taisteluista tarkkoja muistiinpanoja ja otti tuhatkunta valokuvaa. Tämä äänikirja on tekijän hyväksymä lyhennelmä sotakirjallisuuden klassikosta Kollaa kestää (1940).

Lukija Matti Oravisto.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erkki Palolampi

Julkaistu

2010-06-01

Lukija

Matti Oravisto

Äänikirjan pituus

106 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kollaa kestää

Kollaa kestää on jännittävä sekä iloinen muut, mikä ei todella jätä ketään kylmäksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Erkki Palolampi. Kollaa kestää on pituudeltaan 0 sivua, eli vallan sopiva pituus luettavaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka myötä vastaanotat lukuhetkiä jopa 1:46:00 h. Äänikirja on mahtava tyyli kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, autossa tai esimerkiksi juoksemassa. Tämän äänikirjan äänenä on Matti Oravisto. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2010-06-01 julkasijan WSOY toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on kätevä keinolueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään olet. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat kulkevat kätevästi mukana omassa kännykässäsi. Sitten kun mielit mennä' oikeasti kirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa niin sinulla on mahtava valikoima omalaatuisia kirjoja. Jos et ole vakuuttunut onko tämän tyyppinen sovellus oikea sinulle, niin voit testata tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.