Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

B. J. Hermansson - Kuntosali - eroottinen novelli maksuttomasti

"Ja Robinin huulet. Täyteläiset, melkein luonnottoman suuret. Suuteleeko mies hyvin? Pitääkö tämä... nuolemisesta? Tuollaiset huulet hänen elintään vasten... Elsa voi vain kuvitella, miltä se tuntuisi. Ja häntä alkaa haluttaa. Hänen pillunsa alkaa kuumeta. Robinin kuva mielessään hän alkaa hyväillä itseään."

Elsa päättää palkata itselleen personal trainerin ja ryhtyä treenaamaan kuntosalilla. Nyt hän ei tekisi samaa "virhettä" kuin viime kerralla... Mutta omavalmentaja Robin on häntä nuorempi – treenattu, hurmaava ja todella seksikäs. Treenitapaamisten aikana alkaa olla erittäin vaikea pysytellä asialinjalla. Treenikertojen edetessä Elsalle käy koko ajan selvemmäksi, että hän ei kohta enää pysty hillitsemään halujaan. Hänen on pakko vietellä tuo mies...

"Kuntosali" on eroottinen novelli kaipauksesta ja intohimosta. Kielletyistä paikoista ja ihmisistä ja niiden herättämistä haaveista. Ja haaveiden rohkeasta toteuttamisesta.
B. J. Hermansoniin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sävy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyväksyttyjä käsityksiä, jotka usein liittyvät vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

B. J. Hermansson

Julkaistu

2020-03-05

Lukija

Elise Mantere

Äänikirjan pituus

31 min

E-kirjan pituus

11 sivua

Tietoa kirjasta Kuntosali - eroottinen novelli

Jännittävä Kuntosali - eroottinen novelli on hurja muut, mitä lukiessa aika haihtuu kokonaan. Opuksen on kirjoittanut B. J. Hermansson. Tämä kirja on pituudeltaan 11 sivua, toisin sanoen iloa riittää useaksi ajankohdaksi. Lisänä kirjasta löytyy niin ikään äänikirja versio, jonka pituus on 0:31:29 tuntia. Äänikirja ei rajoita sinua iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan pystyt nyt iloita kirjasta missä tahansa mielit esimerkiksi automatkalla. Kirjan on lukenut Elise Mantere. Teoksen on julkaissut Lust 2020-03-05. Aloita nyt äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja pääset iloitsemaan kirjoista täysin tuoreella tavalla. Jos sinulla on ikioma kännykkäsi taskussa, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia eri kirjoja. Jos tahdot mennä' kunnolla kirjojen pauloihin, sinun pitää ainoastaan tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa niin sinulla on mainio kokoelma erilaisia kirjoja. Kirjojen kokeileminen on lisäksi vilpittömän vaivatonta, koska kykenet esteettömästi yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.