Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Alexandra Södergran - Lääkärin viimeinen toive - eroottinen novelli maksuttomasti

Clara on muuttunut. Hän tuntee sen kehonsa joka solulla. Hänessä on herännyt tarve, jota hän ei ollut koskaan osannut odottaa tai edes kuvitella: hän haluaa lapsen.

Ja kun Clara haluaa jotakin, mikään ei voi häntä estää. Suuren sairaalan lääkärinä hänellä onkin paljon sananvaltaa. Kun hän sitten eräänä päivänä huomaa ylilääkärin hahmossa todellisen orhin, hän päättää vietellä miehen, hinnalla millä hyvänsä...

Pseudonyymi Alexandra Södergran on ruotsalainen novellikirjailija. Hänen tekstinsä käsittelevät usein tabuina pidettyjä aiheita uudenlaisessa valossa. Södergrania kiinnostaa erityisesti erotiikka. Hän lähestyy aiheitaan tavalla, joka sekä yllättää että viihdyttää. Södergran on julkaissut runsaan tusinan verran eroottisia teoksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alexandra Södergran

Julkaistu

2019-02-04

Lukija

Nuppu Ruusunen

Äänikirjan pituus

31 min

E-kirjan pituus

15 sivua

Tietoa kirjasta Lääkärin viimeinen toive - eroottinen novelli

Kutkuttava Lääkärin viimeinen toive - eroottinen novelli on mainio muut, jota lukiessa kellonaika poistuu täydellisesti. Tämän mahtavan kirjan on raapustanut Alexandra Södergran. Lääkärin viimeinen toive - eroottinen novelli on pituudeltaan 15 sivua, siis todella hyvä pituus lukemiseen. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä keskuudessa vastaanotat lukuhetkiä jopa 0:31:18 h. Äänikirja ei pidättele kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun pystyt lukemaan, päinvastoin saatat nyt nautiskella kirjasta missä ja milloin tahdot muun muassa ratikassa. Tämän äänikirjan äänenä on Nuppu Ruusunen. Teos on julkaistu 2019-02-04 ja kirjan julkaisijana toimii Lust. Käynnistä heti äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen ja pääset iloitsemaan kirjoista kokonaan uudella tavalla. Se koko juttu toimii luonnikkaasti, kun ainoastaan omistat älypuhelimen. Se onnistuu tilittämäll 10 - 15euron kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä ikänään kuljet. Parasta vierailijalle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa ja tällä tavalla saatat rajoituksetta testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä miettiä onko palvelu sinulle oikea.