E-kirja

Lue tai kuuntele

Britta Bocker - Leskikreivittären hehkuvat himot - eroottinen novelli maksuttomasti

Anna ja Gustaf ovat lapsina leikkineet yhdessä, ja kun he kohtaavat jälleen nuorina aikuisina, leikki saa uusia, innostavia ulottuvuuksia. Nuoripari ei kuitenkaan saa olla yhdessä, sillä Anna naitetaan vanhalle kreivi von Silfverhuusille, ja vuosikausia Anna elää miehensä katon alla tyydyttäen tämän tarpeita. Eräänä päivänä kreivi kuolee ja Anna tekee päätöksen: Nyt hän lähtee maailmalle ja ottaa, mitä tahtoo, eikä hänen tarvitse enää koskaan antaa myöten. Nyt on hänen vuoronsa nauttia.

"Leskikreivittären hehkuvat himot" on historiallisiin puitteisiin sijoittuva eroottinen novelli intohimoisesta naisesta, joka lopulta löytää vapauden etsiä aina kaipaamiaan nautintoja. Salanimen Britta Bocker takana on kirjailija, joka antaa mielihyvin novelliensa sijoittua menneisiin aikoihin. Aikana, jolloin tiukat rajat erottavat eri yhteiskuntaluokkia ja miehet ovat aina ohjaksissa, syntyy niin valtataisteluita kuin eroottisia jännitteitä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Britta Bocker

Julkaistu

2020-04-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

16 sivua

Tietoa kirjasta Leskikreivittären hehkuvat himot - eroottinen novelli

Kuuntele jännittävä muut Leskikreivittären hehkuvat himot - eroottinen novelli, jonka mukana elät imuistoisia tuntemuksia. Britta Bocker on kirjan kirjoittajana. Leskikreivittären hehkuvat himot - eroottinen novelli on pituudeltaan 16 sivua, siis vallan sopiva pituus luettavaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka kyydissä vietät jopa 0:00:00 h. Äänikirja ei rajoita sinua nauttimaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, vaan sinun on mahdollista nauttia kirjasta missä tahansa tahdot kuten bussissa. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2020-04-13 ja teoksen julkaisijana toimii Lust. Ääni – ja digitaalinen kirja on mahtava konstilukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa menet. Tarvitset pelkästään kännykän ja kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Tämä kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15e kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan kuljetkaan. Mikäli epäröit käyttäisitkö ohjelmaa, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.