Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Virginie Bégaudeau - LeXuS: Theodora, Työntekijät - eroottinen dystopia maksuttomasti

Kaikkien 18-vuotiaiden tavoin Theodora odottaa innokkaasti, että hänet määrätään rooliinsa ja että hän saa identiteettinsä. Hän unelmoi Työntekijäksi tulemisesta, liittymisestä eliittiin ja seksintäyteisen elämän löytämisestä, mutta myöntyykö LeXuS hänen toiveisiinsa? Ja onko elämä Työntekijänä kaikkea sitä, mitä hän kuvittelee?

Dystooppisessa tulevaisuudessa Belgramen kaupunkia hallitsee lakikokoelma nimeltä LeXuS. Ankaran totalitaarisen hallinnon alaisuudessa seksistä on tullut etuoikeus, jota voidaan ostaa, myydä tai ansaita. Oikeus seksiin osoittaa yhteiskunnallista menestystä, ja tiukasta valvonnasta johtuen seksuaalirikokset ovat muuttuneet kaukaiseksi muistoksi.

Kuitenkaan Belgramessa kaikki ei ole hyvin. Joukko nuoria luopioita johtaa kapinaa LeXuS-hallinnon kukistamiseksi ja seksuaalisen vapauden myöntämiseksi kaikille.

Tervetuloa Belgrameen, maailmaan, johon tutustut sen asukkaiden silmin.
Jokaisella hahmo on oma tarinansa, ja kukin tarina voidaan lukea itsenäisenä kertomuksena. Tämä on Theodoran, kirjoittautumisnumeron 259876, tarina. Virginie Bégaudeau syntyi Ranskassa vuonna 1989. Hän rakastaa historiallisia rakkaussaagoja, ja hän oli 15-vuotias julkaistessaan ensimmäisen romaaninsa "Mademoiselle Elisabeth". Hän julkaisi myös eroottisen romaanin "June" ennen kuin aloitti LeXuS-sarjan kirjoittamisen LUSTille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Virginie Bégaudeau

Julkaistu

2020-08-17

Lukija

Elise Mantere

Äänikirjan pituus

65 min

E-kirjan pituus

29 sivua

Tietoa kirjasta LeXuS: Theodora, Työntekijät - eroottinen dystopia

LeXuS: Theodora, Työntekijät - eroottinen dystopia on vaikuttava ja hauska muut, mikä ei varmasti jätä todellakaan tylsistyneeksi. Kirjan teki Virginie Bégaudeau. Kirjasta löytää 29 sivua, niiden rinnalla mahdat elää upeita kokemuksia. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka matkassa koet peräti 1:05:52 h. Äänikirja on erinoimainen käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Äänikirjan on lukenut Elise Mantere. Teoksen on julkaissut Lust 2020-08-17. Käynnistä saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen ja pystyt nauttimaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella keinolla. Tarvitset älypuhelimen ja messissä on mittaamattomasti kirjoja. Mikäli haluat mennä kunnolla äänikirjojen pauloihin, sinun alkaa pelkästään suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20e jolloin hyödynnettävänäsi on jättimäinen yhditelmä erilaisia äänikirjoja. Kirjojen koettaminen on myös äärimmäisen vaivatonta, sillä voit vapaasti testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.