E-kirja

Lue tai kuuntele

Cupido And Others - Linssilude maksuttomasti

Seksikäs piristysruiske pariskunnan arkeen ja kahdenkeskisiin hetkiin. Novellikokoelma sisältää seuraavat novellit:

"Tämä on tarina Lindasta, joka opettelee solmujen sitomista. Hän istuu solmukirja sylissään ja harjoittelee köydenpätkällä." – Ääneen luettu kirjoittanut Minni Hiiri

"Ihminen ei ole kokenut täydellistä alastomuutta ennen kuin tuo vieras katse on päässyt tarkastelemaan ihoa." – Linssilude kirjoittanut Roy Rebo

CUPIDO on elämänilon, himon ja nautinnon aikakauslehti, joka on julkaissut lukijoidensa fantasioihin ja seksikokemuksiin perustuvia novelleja jo vuodesta 1984.

CUPIDO on elämänilon, himon ja nautinnon aikakausilehti, joka on julkaissut lukijoidensa fantasioihin ja seksikokemuksiin perustuvia novelleja jo vuodesta 1984.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Cupido And Others

Julkaistu

2020-05-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

19 sivua

Tietoa kirjasta Linssilude

Linssilude on kiehtova ja hauska muut, joka ei toden totta jätä ketään tylsistyneeksi. Tämän huikean teoksen on tehnyt Cupido And Others. Kirjan pituus on 19. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä keskuudessa saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa voit kuunnella juuri siellä jossa ikinä liikut eli se tekee matkastasi mielenkiintoisemman. Tässä lukijana on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-05-25 julkaisijan Cupido toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat kokonaan uuden konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat valitsemasi kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti kiinteällä kuukausimaksulla, jolla pääset kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Paras käyttäjälle on että, miltei kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa eli pystyt vapaasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko palvelu juuri sinulle otollinen.