E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Naamiohuvit maksuttomasti

Erotica-sarjan kolmannessa osassa seikkailee ihana, uhmakas ja kiihkeä Angelika, joka kohtaa toinen toistaan komeampia ja kiihottavampia miehiä. Luvassa on aistillisia, jopa kulinaristis-eroottisia nautintoja, kun Angelika muun muassa lievittää mysteerimiehen melankoliaa kuumalla suklaahieronnalla.

Angelika saa kutsun markiisittaren orgioihin, joissa savuttavien kynttilöiden pakahduttava katku sekoittuu myskiin, ambraan ja kukkaistuoksuihin... Naamiohuvit on herkullinen kattaus ylenpalttista juhlintaa, oraalisia nautintoja ja estottomia lemmenleikkejä. Se on naisille suunnattu laadukas, väreilevän sensuelli lukupaketti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2011-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

124 sivua

Tietoa kirjasta Naamiohuvit

Naamiohuvit on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Unknown Author. Tämä muut pitää sisällään 124 sivua, minkä avulla olla jopa moni ilta. Digitaalisen kirjan kanssa tarjolla on mahtava äänikirja, minkä kanssa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva keino kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja luo myöskin iltalenkistä jännittävämmän. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Gummerus 2011-09-01. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin ja e-kirjoihin perehtyminen niin kyet iloitsemaan kirjoista todella uudella tavalla. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit mielimäsi äänikirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Parasta vierailijalle on että, lähimain kaikki sovellukset tarjoilevat vapaata kokeilua ja näin pystyt rajoittamattomasti kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko palvelu justiinsa sinulle sopiva.