Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Olen juuri syönyt maksuttomasti

Olen juuri syönyt - läheiselläni on syömishäiriö kertoo, mistä syömishäiriössä on kysymys. Kirja kertoo, mistä syömishäiriöt voi tunnistaa, mitkä tekijät altistavat syömisoireilulle, miten syömishäiriöitä hoidetaan, miten niistä parannutaan ja miten läheiset voivat auttaa toipumisprosessissa. Mukana on runsaasti läheisten omia kokemuksia. Kirjan toimittajat ovat suomalaisia syömishäiriöasiantuntijoita: lääkäri, psykologi ja ravitsemusterapeutti.

Teoksen näkökulma on toiveikas: vaikka syömishäiriöt ovat usein pitkäkestoisia ja saattavat vaatia jopa sairaalahoitoa, toipuminen on todennäköistä. Kirja antaa käytännön neuvoja läheisille avun löytämiseen monista eri terveydenhuollon työntekijöistä koostuvien moniammatillisten työryhmien ja psykoterapioiden viidakossa. Teos kuvaa myös vaikeita arkisia käytännön tilanteita, joissa syömisoireet aiheuttavat yhteentörmäyksiä perheessä esimerkiksi yhteisillä aterioilla, ja antaa vinkkejä niistä selviytymiseen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-06-22

Lukija

Kirsti Valve

Äänikirjan pituus

499 min

E-kirjan pituus

148 sivua

Tietoa kirjasta Olen juuri syönyt

Olen juuri syönyt on kiehtova sekä viihdyttävä muut, joka ei varmasti jätä varmasti väsyneeksi. Teoksen teki Unknown Author. Olen juuri syönyt on pituudeltaan 148 sivua, siis näinollen asiallinen pituus luettavaksi. Digitaalisen kirjan lisäksi käytettävänä on lisäksi mainio äänikirja, jonka avulla vietät jopa 8:19:11 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin liikut ja se luo matkastasi kiinnostavamman. Kirjan vetoavana lukijana toimii Kirsti Valve. Äänikirja on julkaistu 2020-06-22 ja teoksen julkaisijana on Duodecim. E- sekä äänikirjat tarjoavat miellyttävän tilaisuuden nauttia mukaansatempaavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Silloin kun sinulla on ikioma älypuhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on taskussasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä kiinteällä kk-maksulla, millä kykenee kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja tai lukemaan parhaimpia digitaalisia kirjoja. Kun vielä epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.