E-kirja

Lue tai kuuntele

Ji Seong-ho - Pako, jonka piti olla mahdoton maksuttomasti

Tositarina uskomattomasta matkasta, Pohjois-Korean epäinhimillisistä olosuhteista sekä ennen kaikkea sinnikkyydestä ja toivosta

Ji Seong-ho onnistui pakenemaan Pohjois-Koreasta tavalla, joka rohkeudessaan ja sinnikkyydessään hakee vertaistaan. Vaikeasti invalidisoitunut ja nälkiintynyt nuorukainen vaelsi Kiinan ja Kaakkois-Aasian halki vapauteen.

Ji Seong-ho kasvoi Pohjois-Koreassa 1990-luvun pahimman nälänhädän aikaan. Hän näki, miten koulutovereiden pulpetit jäivät tyhjiksi, kun nämä yksi toisensa jälkeen kuolivat nälkään.

Hengenpitimikseen 14-vuotias Ji vaihtoi junista varastamaansa hiiltä ruokaan mustassa pörssissä. Kunnes hän eräällä pihistysretkellä menetti nälästä tajuntansa ja jäi junan telomaksi. Ji menetti vasemman kätensä ja jalkansa. Elämisen edellytykset Pohjois-Koreassa muuttuivat heikoista olemattomiksi.

Vuonna 2006 Ji lähti epätoivoiselta vaikuttaneelle pakomatkalle. Hän nilkutti isänsä tekemien kainalosauvojen varassa lähes 10 000 kilometrin matkan Etelä-Koreaan.

Tämä on hänen tarinansa tuosta uskomattomasta matkasta, Pohjois-Korean epäinhimillisistä olosuhteista sekä ennen kaikkea sinnikkyydestä ja toivosta.

Ji Seong-ho on pohjoiskorealainen loikkari, joka nykyisin harjoittaa yliopisto-opintoja Etelä-Koreassa ja johtaa ihmisoikeusjärjestöä, joka auttaa Pohjois-Koreasta paenneita maanmiehiään uuden elämän alkuun.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ji Seong-ho

Julkaistu

2020-09-21

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

201 sivua

Tietoa kirjasta Pako, jonka piti olla mahdoton

Kuuntele välittömästi mielenkiintoinen muut Pako, jonka piti olla mahdoton, jonka kera koet tavattomia kokemuksia. Teoksen on kirjoittanut Ji Seong-ho. Pako, jonka piti olla mahdoton on pituudeltaan 201 sivua, eli vallan asiallinen pituus läpi käytäväksi. Ethän missään nimessä rajoitu yksin e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Tämä kirja ei rajoita sinua nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan pystyt nauttia kirjasta milloin haluat kuten vaikka pyöräilessä. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2020-09-21 ja kirjan julkaisijana on tuntematon. E- sekä äänikirjat antavat kiehtovan vaihtoehdon iloita upeista kirjoista matkustaessa että kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit valitsemasi äänikirjasovelluksen. Suorittamalla kiinteän kk-maksun vapautat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei toden totta lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Jos vielä epäröit käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.