Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lisa Vild - Polyamoriaa Pariisissa – eroottinen novelli maksuttomasti

"Huoneessa mies suutelee häntä, ensin hellästi, mutta tarttuu sitten hiuksista ja kiskoo niin, että naisen on pakko kohottaa leukaansa. Mies katsoo häntä, ja hän katsoo miestä. Sitten mies suutelee häntä uudestaan, entistä nälkäisemmin. Samalla hän ujuttaa vapaan kätensä Andrean polvelta hameenhelman alle. Andrea värisee miehen sylissä, mutta tämä puristaa häntä niin tiukasti, ettei hän pysty liikkumaan."

Jamesin ja Andrean seksielämä on tylsää ja ennalta arvattavaa. He haaveilevat kumpikin jännityksestä ja nautinnosta, mutta eivät ole koskaan puhuneet toiveistaan ääneen. Kun he sitten lomamatkallaan Pariisissa päättivät aloittaa avoimen suhteen, pääsevät he ensimmäistä kertaa elämässään toteuttamaan fantasioitaan täysin vieraiden ihmisten kanssa. Pian paljastuu, etteivät heidän kuvitelmansa toistensa mieltymyksistään pidäkään paikkaansa. Miten hyvin sitä tunteekaan toisensa yhdentoista vuoden yhteiselämän jälkeen? Lisa Vild on salanimi, jota käyttää nuori ruotsalainen novellisti. Hänen eroottisissa novelleissaan käsitellään arkaluonteisia mutta samalla kiihottavia aiheita. Lisan mielestä seksistä pitäisi puhua avoimesti ja sen tulisi olla alue, jota kuka tahansa uskaltautuu tutkiskelemaan. Kertomatta jää, kirjoittaako hän omista kokemuksistaan vai kuvitteellisista tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lisa Vild

Julkaistu

2019-05-01

Lukija

Nuppu Ruusunen

Äänikirjan pituus

39 min

E-kirjan pituus

19 sivua

Tietoa kirjasta Polyamoriaa Pariisissa – eroottinen novelli

Kuuntele heti mielenkiintoinen muut Polyamoriaa Pariisissa – eroottinen novelli, jonka avulla saat vertaistaan vailla olevia elämyksiä. Teoksen kirjoittajana on ollut Lisa Vild. Tämä kirja on sivumäärältään 19 sivua, joten lukemista riittää muutamaksi myöhäisillaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka mukana kuuntelet lukuhetkiä jopa 0:39:12 h. Äänikirja onkin kätevä tapa kuunnella kirjaa kun olet liikkeellä ja se luo myös kävelystä kivemman. NAME äänikirjan lukija ääni on Nuppu Ruusunen. Kirjan on julkaissut Lust 2019-05-01. Ääni – sekä myös e-kirja onkin maittava konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä menet. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät sopivasti mukana omassa älypuhelimessasi. Silloin kun tahdot päästä oikeasti kirjojen pauloihin, sinun alkaa tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20e niin sinulla on suurenmoinen yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Kun et ole vuorenvarma onko tämän vertainen sovellus oikea sinulle, niin pystyt testata tahtomaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.